STRAŠNA PROVOKACIJA SEPARATISTA! Uputili JADNU poruku predsedniku Putinu, PONOVO hoće da UKALJAJU OBRAZ SRBIJE

17.01.2019. 07:50
Piše:
Srbija Danas
Mlada Vojvodina / Izvor: Foto: Twitter/printscreen
U nekoliko gradova u Vojvodini osvanule su nalepnice na kojima na engleskom jeziku piše "Putine, idi kući", a potpisala ih je separatistička organizacija Mlada Vojvodina.

Nalepnice su tokom noći izlepljene u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Bačkom Petrovcu, Vrbasu, Bečeju, Novom Bečeju i Kovačici.

PRAVA CRNA GORA: I Marko Milačić na ručku sa Putinom! POZIV DIREKTNO OD VUČIĆA! (FOTO)

Organizacija Mlada Vojvodina je poznata po antisrpskim provokacijama. Krajem novembra su prelepili nazive Trga republike u Novom Sadu plakatima sa nazivom "Trg republike Vojvodine" i to samo dan nakon što je predsednik Aleksandar Vučić na tom trgu otkrio spomenik kralju Petru Prvom Karađorđeviću povodom dana kad se Vojvodina pre 100 godina priključila Srbiji. 

Vladimir Putin / Izvor: Profimedia

Saznajte kakvi su odnosi Vučića i Putina, i kolika je ljubav među pravoslavnom braćom (VIDEO)

Prethodno su u nekoliko mesta u Vojvodini provocirali javnost plakatima na kojima piše "Posle 100 godina i Hong Kong je rekao doviđenja". Potpis Mlade Vojvodine je ilustrovan i zvezdom petokrakom. 

Putin i Vučić u Hramu Sv. Save ostavljaju ZAVET BRATSTVA: Ikona "Obraz Gospodnji" i TRI BOJE pečat PRIJATELJSTVA

Minorna organizacija i njeni nalogodavci tako i današnju posetu ruskog predsednika Vladimira Putina koriste kako bi skrenuli pažnju na sebe jer njihove separatističke ideje uopšte ne interesuju lokalno stanovništvo.

 

Piše:
Srbija Danas
17.01.2019. 07:50
Pogledajte više