Teolog o predsedniku opštine Paraćin: Saša Paunović propagirao sekte!

15.05.2019. 17:17
Piše:
Srbija Danas
Saša Paunović / Izvor: Media Centar
Poverenik svetog manastira Hilandar i poznati srpski teolog Miloš Stojković optužio je danas u jutarnjem programu TV Pink predsednika opštine Paraćin za sektašenje.

Naime Stojković je naveo da je Saša Paunović građanima u Paraćinu delio humanitarne pakete adventističke crkve gde su ljudi i deca pozivani da budu subotari i priključe se adventističkoj crkvi koju Srpska pravoslavni crkva smatra za sektom.

- Predsednik opštine Paraćin je sa svojim saradnicima delio paketiće humanitarne organizacije Adra, adventističke crkve i faktički promovisao sektu i u svakom tom paketiću je bilo dođite postanite subotar i adventista - rekao je teolog Miloš Stojković.

Saša Paunović koji Paraćinom vlada već 20 godina je u žižu javnosti u Srbiji dospeo pre godinu dana kad su razotkrivene mnoge afere u kojima je ovaj visoki funkcioner Demokratske stranke i jedan od najbližih saradnika Dragana Đilasa bio umešan. Na tom dugom spisku korupcije i kriminala koji je predstavljen u medijima ističe se afera sa firmom Putotehna koja je bez zaposlenih radnika dobijala poslove u opštini Paraćin vredne nekoliko stotina miliona dinara.

Paunović vređao građane Paraćina: "Vi ste najgori paraćinski bednici" (VIDEO)

Paunović vređao građane Paraćina: "Vi ste najgori paraćinski bednici" (VIDEO)

ODZVONILO SAŠI PAUNOVIĆU: "Sada je 5 do 12 da takav čovek ode sa vlasti!" (FOTO/VIDEO)

ODZVONILO SAŠI PAUNOVIĆU: "Sada je 5 do 12 da takav čovek ode sa vlasti!" (FOTO/VIDEO)

GRAĐANI ŠAPCA I PARAĆINA USTALI PROTIV BAHATIH MOĆNIKA: Zelenović i Paunović PREVRŠILI SVAKU MERU

GRAĐANI ŠAPCA I PARAĆINA USTALI PROTIV BAHATIH MOĆNIKA: Zelenović i Paunović PREVRŠILI SVAKU MERU

Paunović je poznat i po tome što je preko preduzeća JP Vodovod u Paraćinu otpisivao račune za vodu i komunalije članovima demokratske stranke kao i po ogromnim računima po kafanama gde je u restoranu svog prijatelja potrošio blizu 10 miliona dinara na osnovu troškova za reprezentaciju. Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović ponovo je postao aktuelan i tokom prethodnih nedelja kada je zaključao odbornike u zgradi opštine Paraćin i nije dozvolio lekarima Hitne pomoći da ukažu pomoć životno ugroženom licu za šta je protiv njega podignuta i krivična prijava.

Poslednji gaf bahatog Paunovića je bio pre nekoliko dana kada je građane Paraćina koji protestuju protiv njega nazivao bednicima i skandirao im preko ozvučenje u sred radnog vremena "bando napredna".

Da podsetimo da je Paunović na vlasti u Paraćinu od 2000te godine i da je za 20 godina na čelu opštine od industrijskog centra kakav je ovaj grad bio uspeo da napravi jednu od najnerazvijenijih opština u centralnoj Srbiju gde je lično učestvovao u privatizaciji i zatvaranju više društvenih firmi koje su tokom sedamdesetih, osamdesetih a čak i devedesetih uspešno poslovale.

Mediji su ranije objavljivati njegovu imovinsku kartu u kojoj se navodi veliki broj nekretnina u Beogradu i inostranstvu. Paraćinci su pre više od godinu dana sakupili preko 20 hiljada potpisa za smenu Saše Paunovića ali on kupljenim odbornicima mimo narodne volje i dalje vlada a protesti u Paraćinu su zbog toga sve učestalije

Piše:
Srbija Danas
15.05.2019. 17:17
Pogledajte više