"U CELOJ SRBIJI SAM OTVORIO IZMEĐU 200 I 250 FABRIKA" Predsednik Vučić otkrio na šta je najponosniji

04.02.2022. 22:07
Piše:
Srbija Danas
Aleksandar Vučić / Izvor: Foto: TV Pink/Printscreen
Predsednik se obratio građanima iz Kine

Predsednik ističe da je u Beogradu mnogo urađeno, i da je zadovoljan onime što su uradili Zoran Radojičić i Goran Vesić. Rekao je da će računati na njih u budućnosti.

- Kao što verujem da Šapić može da da novi elan. Pogledajte šta je sve u Beogradu urađeno. Nove fasade, nove ulice, uskoro ćete videti kako će izgledati zgrada BeoBanke, koja je bila trn u oku svima. Da vide ljudi zgradu BIGZ-a. Ali nije to to, Beograd je strašno važan, ali Srbija je i Pirot, Vranje, Kragujevac, Loznica - rekao je on.

Vučić dodaje i da bi istok Srbije nestao kada bi Ziđin otišao iz zemlje, i da nije važna samo teritorija, već i da li imate ljude koji žive na toj zemlji.

- Sve četiri opštine Negotinskog kraja se dižu zahvaljujući Ziđinu. To su strašno važne stvari za nas. To je Srbija. Banat nam je propadao 30 godina, ali sada se razvija sve brže i brže. U Srem više ne znam da li možemo fabriku da dovedemo. Samo u Rumi sam ja otvorio pet. U celoj Srbiji sam otvorio između 200 i 250 fabrika, i na to sam najponosniji - kazao je on.

Piše:
Srbija Danas
04.02.2022. 22:07
Pogledajte više