UPOZORENJE SRPSKOG DRŽAVNOG VRHA! Vojska Kosova KREĆE na sever KiM! Srbija sprema ODGOVOR!

08.11.2018. 18:28
Piše:
Tanjug
Vojska Kosova / Izvor: Profimedia/ilustracija
Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun kaže da je najava lažnog kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da će vojska Kosova biti formirana ovog meseca i da će imati tri puka, od kojih jedan na severu, znači najavu da "ta formacija ima planove za delovanje protiv srpskog naroda na severu Kosova". 

Drecun je za Radio Beograd 1 rekao da se to najavljuje upravo preko strukture kopnene vojske, ali je podsetio i da u sadašnjim planovima kosovskih bezbednosnih snaga postoji jedna brigada koja je namenjena za brza reagovanja i čiji su planovi, zapravo, napravljeni tako da ona upadne u određenim trenucima na sever Kosova.

BRNABIĆ IZDALA HITNO NAREĐENJE! Priština ugožava MIR! Vlada Srbije šalje PISMO svim premijerima SVETA!

- Zbog toga je potpuno opravdano što smatramo da će ta formacija maksimalno ugroziti bezbednost srpskog naroda, maksimalno destabilizovati međuetničke odnose i situaciju ne samo ma Kosovu i Metohiji, već i u regionu, ali to je nešto od čega neće odustati ni Albanci, ni SAD, ni Velika Britanija ni Nemačka - rekao je on. 

VELIKA BRITANIJA PRIZNALA: Države povlače priznanja Kosova! Priština PANIČNO reagovala IDIOTSKOM izjavom!

Na Srbiji je sada, zaključuje on, da vidi kako da odgovori na to.

Milovan Drecun / Izvor: Tanjug/​Sava Radovanović

Haradinaj je danas za prištinske medije najavio formiranje kosovske vojske i pojasnio da će ona imati tri puka, da će jedan biti smešten u Gnjilanu, jedan na jugu i jedan razmešten prema severu. 

- Sever je treći po redu. Naša armija će imati i komandni vod. Neki će biti aktivni, a neki rezerva - rekao je Haradinaj.

HARADINAJ HOĆE PUK NA SEVERU KIM! Premijer lažne države opet preti Srbima!

On je pri tom dodao da kosovskoj vojsci ništa neće nedostajati:

-Nećemo imati podmornice ili nešto slično, jer nemamo more. Međutim, druge stvari koje se vojske tiču neće nedostajati", zaključio je Haradinaj.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

 

Piše:
Tanjug
08.11.2018. 18:28
Pogledajte više