Užas u Gračanici! Počeo NOVI POGROM Srba na Kosovu!

08.06.2018. 09:50
Piše:
Srbija Danas/Sputnjik
Kosovo, ROSU / Izvor: Profimedia
Strašno!

Komandir takozvane kosovske policije u Gračanici Bratislav Trajković saopštio je da je tokom prethodne noći u Gračanici prijavljeno dvanaest krađa i da je pričinjena materijalna šteta.

Tokom prethodne noći u Gračanici zabeleženi su krađa i više pokušaja krađe. Ukraden je jedan automobil, nekoliko ih je obijeno, a pokušano je i obijanje jedne kuće, potvrdio je za RTK2 komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

Albanci / Izvor: Profimedia/ilustracija

Radio Gračanica javlja, međutim, da se tokom prethodne noći dogodilo "oko 12 pljački", u kojima su "obijeni automobili, među kojima i automobil aktuelnog predsednika Opštine Gračanica, a jedan automobil je i ukraden".

Podrška predsednika slovačkog parlamenta: Međunarodna zajednica da bude više fer prema Srbiji

Prizren, Kosovo / Izvor: Profimedia

- U više obijenih automobila su tom prilikom nestala lična dokumenta vlasnika. Pored toga, obijen je i restoran "Mehana", a zabeleženo je i obijanje kuća na više lokacija u Gračanici - javlja ovaj medij iz Gračanice.

Gradonačelnik Srđan Popović održao je hitan sastanak o bezbednosti sa predstavnicima Kfora i policije, piše Sputnik.

- Kako bi se bezbednost podigla na viši nivo, dogovoreno je da se na teritoriji Opštine Gračanica poveća prisustvo policije. Dogovoreno je povećanje policijskih patrola na četiri tačke - ispred škola u Ugljaru, Suvom Dolu, Skulanevu i Lapljem Selu. Prema planu, prisustvo policije će biti povećano u periodu kada je frekventnost dece u školama najveća - kazao je Popović, prenosi RTV KiM.

 

Piše:
Srbija Danas/Sputnjik
08.06.2018. 09:50
Pogledajte više