(VIDEO) KONTRAVIZIJA IZBLAMIRALA ŽUTU OLOŠ ELITU: Posle Nadežde Petrović i Uroša Predića, odgovori na pitanje o Apisu NASMEJALI SU SRBIJU DO SUZA!

10.12.2017. 22:59
Piše:
Srbija Danas/Pink.rs
Lav Pajkić / Izvor: Foto: Pink printskrin
O njemu se uči u osnovnoj školi

Dragutin Dimitrijević Apis (1876-1917) postavljen je od strane predsednika Srbije na čelo batinaša Srpske napredne stranke. Tako je, upravo onaj Apis koji je organizovao Majski prevrat 1903. godine vratio se i, sudeći prema rečima pripadnika opozicije, preti po selima i vozi se džipovima!

Sa samim đavolom bi u koaliciju samo da se dočepa fotelje

Žuta hobotnica hoće da se vrati na vlast: Gurnuli su Srbiju u propast i sad bi opet da je vode

Odbornike Demokratske stranke i pokreta Dosta je bilo ekipa emisije ''Kontravizija'' autora Lava Grigorija Pajkića zamolila je da prokomentarišu najnoviju odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Kontravizija / Izvor: Foto: Printscreen TV Pink

- Kako komentarišete odluku Aleksandra Vučića da na čelo SNS batinaša postavi Dragutina Dimitrijevića, više puta osuđivanog kriminalca, poznatijeg kao Apis koji maltretira građane Vojvodine i ucenjuje ih da glasaju za SNS? - pitanje je postavljeno opozicionoj "eliti", čiji su odgovori nasmejali čitavu Srbiju. 

Odbornica pokreta Dosta je bilo u Skupštini Grada Novog Sada Dragoslava Lukić rekla je da je čula za ovakvu predsednikovu odluku, ali da na nju nema komentar.

Drugi odbornik pokreta ocenio je odluku kao skandaloznu i kao još jedan dokaz nerada srpskog tužilaštva i sudstva.

Kontravizija / Izvor: Foto: Printscreen/Pink.rs

Još jedan odbornik Dosta je bilo istakao je da ovakva odluka nije u redu i da bi komentar na nju mogao da da samo nakon sudskog procesa.

Odbornik Demokratske stranke nije obavešten o ovoj odluci, ali ako je istinita, onda je i skandalozna!

Kontravizija / Izvor: Foto: Printsreen/Pink.rs

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-snimku:

 

Piše:
Srbija Danas/Pink.rs
10.12.2017. 22:59
Pogledajte više