Vladimir Orlić odgovorio Šutanovcu: On je pravi lider, dika male družine probisveta!

30.08.2017. 00:12
Piše:
Srbija Danas
Dragan Šutanovac / Izvor: Profimedia
Sve je to pokazao u jednoj izjavi

Svojski se potrudio Dragan Šutanovac da dokaže da je s razlogom baš on izabran za direktora žutog kartela DS DOO: među tamo okupljenim uličarima on je najveći, među neznalicama najviše ograničen, među licemerima najočigledniji, a među mračnjacima - najjeziviji. Pravi lider, dika svoje male družine probisveta.

RADE PO DIKTATU I ZA STRANE INTERESE: Zašto su Jeremić i Šutanovac napali Srbiju?!

Jovanov o opoziciji: Deluju jadno i bedno!

Dragan Šutanovac / Izvor: Srbija Danas

Sve je to pokazao u jednoj izjavi: da je čak i jedan Kena u odnosu na njega genije kada je reč o poznavanju zakona i istorije, da je u paralelnom kosmosu žutog kartela njihov "rast" BDP od minus 3.1 i dalje bolji za Srbiju od stvarnog rasta, a da su odvratne mračne asocijacije zlokobnog Jankovića na "groblje" samo posledica njegovog druženja sa Šutanovcem i ostatkom žutog kartela.

Za Beograd je potvrdio ono što se dobro zna: da je žuta hunta u njemu, kao što je uvek i bila, okrenuta samo sebi. Sve ostalo u našoj prestonici za njih predstavlja tek moguću zaradu. U njihovim džepovima, a preko grbače građana, u nivou oko 1.5 milijardi evra, koliko su nas već jednom zadužili, pre nego što su ih Beograđani oterali.

TOTALNA PROPAST OPOZICIJE! Beli preti da će da ih "krlja" na izborima, Janković i Radulović zakukali

"Političara i eksperata" poput Šutanovca, uspešnih jedino u otkrivanju pašnjaka na Vračaru za ličnu upotrebu čija se vrednost meri u milionima evra, izgradnji kvadratnih metara od kojih se običnom čoveku zavrti u glavi i gomilanju stotina hiljada evra na "štednju" nepoznatog porekla - hvala, nagledali smo se dovoljno. 

Može do mile volje da priziva nasilje i ulične obračune u Srbiji: za njega i njegovu malobrojnu hordu neće svoj i tuđ život niko da rizikuje. Srbija je, ipak, pametnija od plitkoumnika poput Šuleta i ostalih Kenojčića.

 

Piše:
Srbija Danas
30.08.2017. 00:12
Pogledajte više