VOZAČI, I DANAS DODATNI OPREZ - Klizav put, magla i ledena kiša

26.01.2017. 08:15
Piše:
Beta
sneg / Izvor: Srbija Danas
Nigde bez pune zimske opreme

Saobraćaj na putevima otežavaju gusta magla, vlažni kolovozi i poledica, a ledena kiša stvara probleme u vožnji na području Velikog Gradišta i Kučeva te se vozačima savetuje poseban oprez i korišćenje pune zimske opreme, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Auto-putevi su prohodni, ali je na delu između Ćuprije i Paraćina saobraćaj usporen zbog prevrtanja cisterne i trenutno se odvija samo brzom preticajnom trakom u smeru ka Nišu, navodi se u saopštenju AMSS-a.

TEŠKA NESREĆA U BEOGRADU: Muškarac poginuo na licu mesta na Ovčanskom putu!

Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja dužih od 20 minuta, ali se na teretnim terminalima graničnog prelaza Batrovci, na ulazu u Hrvatsku, čeka oko devet sati.

sneg / Izvor: Tanjug

Teretna vozila se na graničnom prelazu Horgoš ka Mađarskoj zadržavaju oko četiri sata, a zadržavanja na graničnom prelazu Kelebija traju oko dva sata.

Od petlje "Mostar" do beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", u noći između 27. i 28. januara do 06.00 časova ujutro izvodiće se radovi na postavljanju zastavica Srbije i Grčke, te će za saobraćaj biti privremeno zatvorena leva preticajna traka.

Saobraćaj će zbog radova biti izmenjen do 7. februara na novom Obrenovačkom putu na petlji kod Ostružnice i odvijaće se na kolovozu suženom na jednu traku po smeru.

LEDENI DANI OKOVALI SRBIJU: Tmurno vreme, temperatura i dalje u minusu!

Obustavljeni su radovi na sanaciji klizišta Plavna i Zamna na deonici Klokočevac - Negotin, te će se saobraćaj do početka građevinske sezone odvijati normalno i bez zadržavanja vozila.

Završeni su radovi na deonici Čiflik - Staničenje na izgradnji Koridora 10 i saobraćaj se odvija normalno.

Saobraćaj će do 15. marta biti obustavljen zbog radova na rasponskoj konstrukciji na starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko Save, a odvijaće se alternativno preko novog Obrenovačkog puta.

Piše:
Beta
26.01.2017. 08:15
Pogledajte više