Vučić je bio kod Putina U KUĆI i odneo mu POSEBAN POKLON, a ruski predsednik se PREKRSTIO TRI PUTA

14.01.2019. 22:50
Piše:
Srbija Danas
Vucic putin / Izvor: Profimedia
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na televiziji Pink gde je govorio o najavljenoj doživotnoj robiji, poseti Putina, ekonomiji, kosovskom pitanju, ali i o ličnim stvarima.

Predsednik je, govoreći o jednom neformalnom susretu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, izneo do sada nepoznate detalje.

Predsednik Vučić: Ponosan sam na činjenicu da je Srbija nezavisna u politici koju vodi

- Rusija nam je uvek pomagala i podržavala nas. Predsednik Putin je jedan racionalan, odgovoran i ozbiljan čovek. Jednom kada sam otišao kod njega kupio sam mu posebnu ikonu, a to je bio jedini put kada me primio u svoju kuću. On je ustao i pokazao mi je poverenje i poštovanje, ali i svoj pravoslavni duh, što je mene jako iznenadilo, mislio sam da će to da skloni i da kaže "hvala" na pristojan način. On je ikonu postavio na sto uz zid, tri puta se prekrstio i poljubio je. Malo smo razgovarali o pravoslavnom duhu, i poštovanju. Izvanredno svira klavir, a tuu noć me je pozvao na noćnu ligu za hokej, ja samo sam se nasmejao i rekao da klizaljke ne znam da navučem, a kamoli da klizam - rekao je Vučić.

Još jedna značajna poseta Srbiji! Predsednik Vučić spreman za goste

On je naveo da sa Putinom u četiri oka razgovara potpuno otvoreno i bez tajni.

Piše:
Srbija Danas
14.01.2019. 22:50
Pogledajte više