Vučić, Tači i četiri NAJMOĆNIJA LIDERA SVETA: 11. novembar u Parizu PRESUDAN za pregovore Beograda i Prištine?!

29.10.2018. 07:31
Piše:
Tanjug
Aleksandar Vučić / Izvor: Tanjug/​Dimitrije Goll
Na svečanosti povodom 100. godišnjice završetka Prvog svetskog rata "početak puta ka trajnom pomirenju mogli bi da nađu Srbi i Albanci, čija je istorija sukoba duža od jednog veka" 

Pregovori Beograda i Prištine mogli bi da se konačno približe rešenju 11. novembra u Parizu, gde bi Aleksandar Vučić i Hašim Tači mogli da razgovaraju sa četiri najmoćnija lidera na svetu.

VEK POBEDNIKA: Vojska Srbije NIKAD JAČA, to će i POKAZATI

Naime, navodi "Blic", predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u Parizu s francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, a moguće je i s predsednicima SAD i Rusije Donaldom Trampom i Vladimirom Putinom, kao i sa Tačijem.

Angela Merkel, Aleksandar Vučić / Izvor: Profimedia

Kako piše list, na svečanosti povodom 100. godišnjice završetka Prvog svetskog rata "početak puta ka trajnom pomirenju mogli bi da nađu Srbi i Albanci, čija je istorija sukoba duža od jednog veka". 

NAŠI sportisti vladaju svetom! Premijerka Brnabić čestitala osvajanje medalja srpskim sportistima!

List prenosi ocene analitičara da bi uključivanje Trampa i Putina donelo potpuno novi format dijaloga, koji bi tako bio izmešten iz Brisela, i postao neka vrsta mirovne konferencije.

Pratite nas na našem Instagram nalogu

 

Piše:
Tanjug
29.10.2018. 07:31
Pogledajte više