ANTIĆ: Janković ne može da prihvati poraz, gura Srbiju u HAOS koji je i najavljivao tokom kampanje

09.04.2017. 20:12
Piše:
Tanjug
Aleksandar Antić / Izvor: Media Centar
"Janković pokazuje izuzetnu neodgovornost i političku nekorektnost", smatra Antić

Potpredsednik SPS Aleksandar Antić izjavio je večeras da Saša Janković, kandidat koji je delio Srbiju na građansku i onu drugu, a sebe proglašavao kandidatom građanske opcije, izjavama i postupcima svog Izbornog štaba, pokazuje izuzetnu neodgovornost i političku nekorektnost.

- Umesto da, kao u civilizovanom svetu, na koji se u kampanji pozivao, čestita nedvosmislenu pobedu Aleksandru Vučiću, on ne može da prihvati poraz i ovakvim potezima pokušava da gura Srbiju i narod u haos, koji je i najavljivao u toku kampanje - ocenio je Antić u pisanoj izjavi za javnost.

Saša Janković / Izvor: Tanjug

Prema njegovim rečima, izmišljena krađa izbora je bila teška optužba, koja se javnim brojanjem od strane RIK pokazala kao apsolutno neutemeljena i netačna. 

- Preporučujem izbornom stabu Sase Jankovića da upute izvinjenje narodu i javnosti zbog netačnih i opasnih tvrdnji, ali i da čestitaju pobedniku predsednickih izbora. A da do nekih sledećih izbora smisli šta će ponuditi biračima Srbije osim podela na dve Srbije, mržnje i neutemeljenih i izmišljenih optužbi - poručio je Antić, saopšteno je iz SPS.

 

Piše:
Tanjug
09.04.2017. 20:12
Pogledajte više