Knežević: Istorijska pobeda Aleksandra Vučića!

03.04.2017. 06:42
Piše:
Tanjug
Goran Knežević / Izvor: Profimedia
Vučić je dobio preko dva miliona glasova

Predsednik gradskog odbora Srpske napredne tranke u Zrenjaninu Goran Knežević, koji je i ministar privrede u Vladi Srbije, izjavio je večeras da je Aleksandar Vučić ostvario istorijsku pobedu na predsedničkim izborima.

ALEKSANDAR VUČIĆ JE NOVI PREDSEDNIK SRBIJE!

OVO JE NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK IZBORA 2017: Evo kako su reagovali otac i sin Aleksandra Vučića!

Prema njegovim rečima, nezapamćeno je da je već u prvom krugu odlučen pobednik.

Aleksandar Vučić / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

On je u obraćanju novinarima istakao da su građani Srbije glasajući za Vučića izabrali bolju budućnost, investicije, nova radna mesta, ali i, kako je rekao, predsednika sa jasnim programom potpunog oporavka Srbije. 

- Vučić je dobio preko dva miliona glasova, odnosno, 500.000 glasova više nego svi ostali kandidati zajedno, što pokazuje da su politiku koju je vodio u prethodnom periodu, pre svega politiku stabilnosti i ekonomskog razvoja, građani prepoznali i pružili mu ogromnu podršku - rekao je Knežević. 

Po njegovim rečima, ovo je značajan dan za Srbiju, jer, kako je kazao, "narednih pet godine imamo predsednika koji će biti snažan oslonac i samim tim svim našim građanima obezbediti izvesnu budućnost". 

- Na čelu sa Aleksandrom Vučićem nastavićemo vredno da radimo, jače, brže i bolje putem napretka i prosperiteta - zaključio je Knežević.

 

Piše:
Tanjug
03.04.2017. 06:42
Pogledajte više