Marković: Janković i Jeremić daju vetar u leđa Haradinaju!

09.04.2017. 14:09
Piše:
Tanjug
Palma / Izvor: Tanjug
Odgovornost

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković danas je rekao da Saša Janković i Vuk Jeremić daju vetar u leđa bratu Ramuša Haradinaja uz ocenu da zahtevi koji se mogu čuti sa protesta u prethodnih nekoliko dana nisu studentski već politički.

JANKOVIĆ PROTIV PUTINA?! Njegovi optužuju Vučića što je ruski ambasador došao da mu čestita pobedu!

Dimitrijević: RIK radio po zakonu!

- Celoj Srbiji je jasno da ovi zahtevi nisu studentski zahtevi već politički i ti zahtevi se ne tiču studentskih problema, ko će biti na budžetu na fakultetu, a ko ne. Molim mlade ljude da ne budu instrument u rukama dvojice gubitnika - rekao je Marković u izjavi za medije.

Saša Janković / Izvor: Tanjug

On je gubitnicima na izborima poručio da je njihov rezultat bio važan samo do saopštenja RIK.

- Vaš rezultat danas više ništa ne znači. Sigurno vam niko nije rekao da se bira jedan predsednik, a ne tri. Nikada od Titove smrti, kada se bira predsednik Srbije protivkandidati nisu poraženi kao sada - rekao je Marković

Vuk Jeremić / Izvor: Profimedia

Kako je rekao, oni lošom slikom koju žele da posalju žele da zaustave dolazak investitora i otvaranje novih radnih mesta. 

- Takođe tom slikom dajete vetar u leđa bratu Ramuša Haradinaja, koji želi ponovo da ubija i proteruje Srbe. Vi Jankoviću i Jeremiću zato morate da imate odgovornost. Vi hocete makedonski i ukrajinski scenario u Srbiji, ali za tako nešto, kao i na izborima nećete imati podršku građana Srbije - zaključio je Marković.

 

Piše:
Tanjug
09.04.2017. 14:09
Pogledajte više