MIHAJLOVIĆ: Šešelj da se posveti šahu sa kolegama penzionerima, tu možda i pobedi kad u politici nije znao!

05.03.2017. 16:49
Piše:
Tanjug
ZORANA-MIHAJLOVIC / Izvor: Tanjug
Odbacila optužbe lidera radikala Vojislava Šešelja da je zapadni špijun

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ponovo je odbacila optužbe lidera radikala Vojislava Šešelja da je zapadni špijun i poručila mu da se posveti igranju šaha na Kalemegdanu.

Mihajlović je, u pisanoj izjavi medijima, upitala šta drugo pomisliti o čoveku koji je, kako kaže, po ko zna koji put optužuje da je zapadni, odnosno američki špijun, "a onda najviše od svih u Srbiji podržava aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa".

- Rezultati ovih izbora će pokazati da je Vojislavu Šešelju vreme da se ozbiljno posveti igranju šaha na Kalemegdanu i ostalim beogradskim parkovima. Tu će možda moći da ostvari i neku pobedu nad kolegama penzionerima, kad već u politici nije znao - rekla Mihajlovićeva.

Vojislav Šešelj / Izvor: Profimedia

Ističući da je aktuelni premijer i kandidat vladajuće koalicije na predstojećim predsedničkim izborima Aleksandar Vučić garant stabilnosti, Mihajlović je ocenila da je Šešelj garant sukoba i bede građana.

- Predsednik SRS Vojislav Šešelj udvaranjem našem zajedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću pokušava na perfidan način da otme koji glas od Srpske napredne stranke, ali u tome neće uspeti - poručila je Mihajlović.

Ona je dodala da građani znaju da su samo Vučić i njegova politika, kako kaže, garant stabilnosti Srbije i regiona, dok je Šešelj garant novih sukoba, bede, goriva u plastičkim flašama i svega što smo proživeli u njegovo vreme.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Piše:
Tanjug
05.03.2017. 16:49
Pogledajte više