NIJE VIŠE MOGAO DA IZDRŽI: Legendarni glumac otkrio zašto je NAPUSTIO SKUP Saše Jankovića (FOTO)

26.03.2017. 18:40
Piše:
Srbija Danas/Informer
Saša Janković / Izvor: Tanjug
Čuveni glumac objasnio zašto ipak nije mogao da podrži Sašu Jankovića i šta mu je zasmetalo iako je ipak došao na skup

Poznati srpski glumac i reditelj Radoslav Rale Milenković otkrio je da je napustio prvi predizborni skup Saše Jankovića zbog Dragana Šutanovca.

Direktor biblioteke traži IZVINJENJE zbog Jeremićeve izjave! Ovo mu je poručio OTVORENIM PISMOM

Šešelj: Mene nije moguće potkupiti, ne dajem lažna obećanja

- Ja sam zaista od srca i iz uverenja da treba da imamo nekog kandidata, kao potpisnik apela 100 ja sam pozvan da na toj prvoj konvenciji budem na sceni sa svim kolegama. Otišao sam zaista iz potrebe da podržim. A onda sam tamo neposredno pred početak saznao od voditelja programa da neće govoriti na primer Aleksina mama i akademik Todorović, Duda i Saša, nego da će se obratiti stranački prvaci svih ovih stranaka, Vojođanski klub, Šutanovac, i tako - naveo je on u emisiji "Dobar, loš, zao" Marka Vidojkovića i dodao:

Radoslav Milenković / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Vlastimir Stojanovic

- Ja sam tražio, dao sam onaj svoj broj na garderobi i uzeo sam svoj kaput i otišao sam kući. U prolazu sam sreo i Sašu Jankovića koga nisam ni poznavao i tad smo se i upoznali. Zaista razumem da je ta potreba za infrastrukturom, za stranačkom podrškom, ali lično ja mislim da je sasvim dovoljno da neki stranački prvak mahne ovim nekima što mu zvižde ili aplaudiraju i da bi to bila neka fer podrška. Da bi to potpuno ukinulo bilo kakvu misao i primisao da oni računaju na neku korist i uzvraćanje za slučaj izbora da se reši povoljno - konstatovao je on.

Prema njegovim rečima, on nije mogao da sedi na sceni na kojoj "govori vlasnik pašnjaka treće kategorije na Vračaru".

Šutanovac i Janković / Izvor: Srbija Danas

- Lično mislim da je to više ljudi oteralo, nego što je privuklo. Da sam to znao ne bih ni došao, uštedeo bih gorivo tog dana. Tako da sam ja otišao pre nego što je i počelo. Super sam se proveo. Nije mi tamo mesto - zakčljučio je Milenković.

 

Piše:
Srbija Danas/Informer
26.03.2017. 18:40
Pogledajte više