NIKOLIĆ: Do Božića ću saopštiti da li se kandidujem za predsednika

26.12.2016. 12:31
Piše:
agencije
Tomislav Nikolić / Izvor: Foto: Tanjug/Sava Radovanović
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da će do Božića saopštiti da li će se ponovo kanidovati za predsednika Srbije, na izborima koji slede na proleće.

On je na novogodišnjoj konferenciji za novinare izjavio da nije pravio neprijatelje ni suprarnike, ali da je i pored toga on, njegova porodica i saradnici, napadani u medijima.

JANKOVIĆ BI NA DVE STOLICE: Hoće da se kandiduje za predsednika, ali i da ostane zaštitnik građana

- Samo u prošloj godini bio sam napadan u više od 500 tekstova, a za pet godina više od 5.000 - rekao je Nikolić i naveo da ga to ne sprečava da radi svoj posao i dalje.

- Ako se dogovorimo tako će i biti. Mislim da je vreme da vas do Božića obavestim o svojoj konačnoj odluci. Nisam neskroman ali Srbiji je potreban ovakav predsednik - rekao je Nikolić.

On je rekao da je skromniji da bi se prepustio porodici, "jer sam propustio odrastanje sinova, a sada i odrastanje unuka".

Tomislav Nikolić / Izvor: Profimedia

Fondacija "Dragica Nikolić" je najveći dobrotvor u Srbiji, to dobročinstvo je nemerljivo

On je za svoju suprugu Dragicu i njenu fondaciju "Dragica Nikolić" rekao da je najveći dobrotvor u Srbiji u kojoj je donirala 1,2 milijarde dinara.

- To je dobročinstvo nemerljivo u Srbiji - rekao je Nikolić i najavio da će on i njegova porodica nastaviti da pomažu.

ŠUTANOVAC: Razgovaramo o zajedničkom kandidatu opozicije

Navodeći da to nije novac ni iz budžeta ni iz javnih preduzeća, Nikolić je rekao da je Agenciji za borbu protiv korupcije dostavljen spisak svih donatora Fondacije "Dragica Nikolić" ali pod uslovom da ne objave njihova imena, osim ako se utvrdi da ima elemenata korupcije.

On je naveo da se za pet godina koliko je na ovoj funkciji slika o Srbiji preokrenula i da je naša država vraćena u red onih koje svi poštuju i cene.

Piše:
agencije
26.12.2016. 12:31
Pogledajte više