PAROVIĆ: Srbiji treba stabilnost

16.02.2017. 15:09
Piše:
Srbija Danas
Miroslav Parović / Izvor: Foto: mc.rs
Parović je naglasio da je Srbiji potrebna stabilnost

Naredni izbori će biti početak nove epohe na srpskoj političkoj sceni jer će posle njih dobar deo starih političkih kadrova otići sa scene i time će se otvoriti prostor za nove političke opcije i ideje, rekao je Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta i kandidat za predsednika Srbije.

STANISLAVA PAK: Nikolić očekuje dogovor sa Vučićem

- U tome vidim veliku šansu za Narodni slobodarski pokret koga predvodim. I potencijalnu kandidaturu Tomislava Nikolića posmatram u tom kontekstu, stim što ta kandidatura može da dovede i do destabilizacije političkih prilika u zemlji imajući u vidu da to znači raslojavanje vladajuće strukture – rekao je Parović.

On je napomenuo da je Srbiji potrebna stabilonost.

MILOŠ VUČEVIĆ: U SNS nikad veće jedinstvo, propali su pokušaji interesno-tajkunsko-mafijaških centara

- Stava sam da Srbiji treba stabilnost i zato ću još jače propagirati odgovornu politiku koja snižava društvene tenzije. Aktuelna situacija u državi upravo pokazuje da je stav koji iznosim godinama o tome da je stabilnost države ono nakvažnije što mi kao političari moramo obezbediti građanima ispravan i uveren dam da će građani kazniti sve koji ne doprinose stabilizaciji prilika - rekao je Parović.

Piše:
Srbija Danas
16.02.2017. 15:09
Pogledajte više