SNS, SPS i SVM u Srbobranu: Aleksandar Vučić zaslužio apsolutnu podršku!

25.03.2017. 20:18
Piše:
Srbija Danas
SNS / Izvor: Profimedia
"Glas za Aleksandra Vučića nije samo glas za predsedničkog kandidata, već je glas za bolju budućnost svih građana Srbije"

Na zajedničkoj konferenciji održanoj danas u Srbobranu, medijima su se obratili poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Srbobran Neško Čestić, Zoran Mladenović iz Socijalističke partije Srbije i predstavnik Saveza vojvođanskih Mađara Laslo Feher.

Zoran Mladenović je izjavio da će SPS učiniti sve što je u njenoj moći da doprinese pobedi Aleksandra Vučića.

- Aleksandar Vučić je apsolutno jedini kandidat koji zaslužuje da nas predstavlja i nameće se kao jedini mogući izbor - istakao je Mladenović i pozvao sve koji misle dobro Srbiji da izađu na glasanje i zaokruže broj šest, jer je interes države važniji od svih drugih interesa.

VUČIĆ NA MITINGU U ARENI: Nema više lutanja! Srbija u nazad ne ide, ide napred brže, bolje i jače!

Aleksandar Vučić / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Laslo Feher iz SVM analizirajući šta je interes Mađara istakao da je osnovni cilj mir i stabilnost, kao i želja da ih većinsko stanovništvo prihvata i ceni.

-SVM je u koaliciji sa SNS od republičkog do lokalnog nivoa i smatram da će dosadašnja dobra saradnja biti još bolja, te da je u tom smislu Aleksandar Vučić zaslužio apsolutnu podršku - izjavio je Feher.

Poverenik OO SNS Srbobran Neško Čestić se zahvalio svim prisutnima i istakao da je ova koalicija i do sada iznedrila najbolje rezultate i da je podrška koju pružaju SPS i SVM Aleksandru Vučiću dokaz da je na pravom putu, jer se bez obzira na različitosti slažu da je on najbolji kandidat.

- Naš premijer je od Srbije napravio stabilnu državu, doveo veliki broj investitora, otvorio nova radna mesta i pružio svom narodu bolji i lepši život, zato glas za Aleksandra Vučića nije samo glas za predsedničkog kandidata, već je glas za bolju budućnost svih građana Srbije - izjavio je Čestić.

 

Piše:
Srbija Danas
25.03.2017. 20:18
Pogledajte više