SOCIJALISTI PORUČUJU: Nastavlja se negativna kampanja protiv Vučića

21.03.2017. 16:46
Piše:
Tanjug
Aleksandar Vučić / Izvor: Tanjug
Napadi na Vučića su jedino što opozicija nudi građanima Srbije

Predsednik poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Ðorđe Milićević smatra da se svakodnevno nastavlja negativna kampanja protiv Aleksandra Vučića i onih političkih stranaka koje podržavaju njegovu kandidaturu za predsednika Srbije.

Kako je rekao, to je postao uobičajen manir opozicije u Srbiji i jedino što nude građanima Srbije.

SNS POSTAVLJA PITANJE, A ODGOVORA NEMA: Šta treba da se desi da Jeremića i Jankovića BUDE SRAMOTA?!

KAD ĆE JEREMIĆ DA SE IZVINI: Vuk uputio niz uvreda na račun Vučićeve porodice i NIKOM NIŠTA

Aleksandar Vučić / Izvor: Tanjug

Milićević je ocenio da predstavnicima opozicije smeta što je Srbija danas uvažavana i poštovana, što su joj vrata svih visokih zvaničnika u svetu otvorena i što je prepoznaju kao sigurnog i pouzdanog partnera. 

- Dosovoskoj opoziciji smeta i to što je aktuelna vlada uspela da stvori poslovni ambijent i klimu koja privlači strane investicije, otvara fabrike i stvara nova radna mesta, za razliku od vremena DOS-a kada su fabrike zatvarane, a radnici obespravljeni ostajali na ulici prepušteni sami sebi - istakao je Milićević.

SKANDAL NA KONFERENCIJI NATAŠE JEREMIĆ! Novinarima nisu dali da uđu (VIDEO)

On je ukazao i da su Vučić i vlada delom, a ne pričom, pokazali da im je stalo da Srbija bude pristojno, odgovorno i uređeno društvo, da je suština pošteno raditi posao i biti odgovoran za svoje greške, što je ozbiljan korak napred u srpskoj politici u kojoj godinama niko ni za šta nije bio kriv.

Saša Janković / Izvor: Tanjug

- Postavlja se pitanje o kakvim institucijama danas govore predsednički kandidati DOS-a, kada je svaka institucija sa kojom su oni imali dodira urušena i obezvređena - istakao je Milićević.

VUČIĆ UPUTIO IZVINJENJE GRAĐANIMA: Moj tim i ja nikada nećemo vređati članove tuđih porodica

Navodeći da se poslednjih dana pokazuje i lažna zabrinutost za biračko telo SPS, on je istakao da danas nisu poniženi birači SPS, jer je ta stranka strateški partner SNS, a o važnosti i značaju tog partnerstva najbolje govore rezultati koji su vidljivi i koje građani na pravi način prepoznaju.

- Ali su i Srbija, građani Srbije i SPS bili naročito poniženi pljačkaškim privatizacijama i gubljenjem egzistencije tokom dosovske vlasti - istakao je Milićević.

Piše:
Tanjug
21.03.2017. 16:46
Pogledajte više