Nit je doveo lamboržini, nit otvorio fabriku čokolade! Ovo su nova obećanja Belog koja ne može da ispuni

07.03.2017. 19:22
Piše:
Srbija Danas/Vlada Živanović
Ljubiša Preletačević Beli / Izvor: Srbija Danas
Ljubiša Preletačević Beli želi da bude kandidat za predsednika Srbije iako nema ni program ni ideje kako bi vodio državu, a u predizbornom programu kao glavne stavke navodi sreću, radost i veselje za građane

Ljubiša Preletačević Beli sakuplja potpise za kandidaturu na predsedničkim izborima obmanjujući građane da bi ozbiljno mogao da predstavlja zemlju. Predsednički kandidat koji je prošle godine iznenadio na lokalnim izborima u Mladenovcu otvoreno priznaje da nema predizborni program, a građane pokušava da privluče humorom, očekujući da bi zbog toga mogao da privuče glasove neopredeljelnih birača.

- Ne bih da odajem ceo svoj program zbog drugih kandidata, sve dok ne sakupim 100.000 potpisa za kandidaturu. Neću da neko prekopira moje ideje i na njima skuplja glasove. Mogu da obećam da će biti sreće, radosti, veselja, para, plata, radnih mesta, penzija... - priča Beli u razgovoru za portal SrbijaDanas.com.

PRELETAČEVIĆ NA ČELU MLADENOVCA: Beli predsedava konstitutivnom sednicom

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ne odustajem od Lambordžinija u Mladenovcu?!

Na opštinskim izborima u Mladenovcu, Beli je obećao dolazak Lambordžinija u fabriku Petar Drapšin, kao i otvaranje fabrike čokolade. Da ironija bude još veća, Beli i dalje priča nerealnu priču da su takve investicije ostvarive, u šta relano niko sa zdravim razumom ne može da poveruje.

- Ne odustajemo od Lambordžinija u fabrici Petar Drapšin, kao ni od fabrike čokolade. Pored Lambordžinija, obećao sam i more mojim Mladenovčanima i jako mi je žao što im to nisam ispunio. Hoću i da izvozimo ve-ce šolje i bidee u Evropu, pa da svi budu ponosni što s*ru u naše šolje. Sve ću to sprovesti kao predsednik – dodaje Beli.

PRELETAČEVIĆ ZAPALIO SVETSKE MEDIJE: Svi bruje o "vrhovnom vođi" iz Mladenovca

Ljubiša Preletačević Beli / Izvor: Srbija Danas

Obilaziću štale i trafike od Kosova do Subotice

Ismevanje ne samo predsedničkih izbora već i ozbiljnih građana najavljuje i u okviru predizborne kampanje. On naglašava da neće menjati taktiku sa kojom je dobio glasove u Mladenovcu, a koja se odnosila na, kako kaže, obilaženje štala?!

- Na prošlim izborima sam obilazio štale i trafike. Na ovim ću to isto raditi, samo na republičkom nivou. Obići ću sve od Kosova do Subotice. Ne znam još uvek sa kojim resursima ću to finansirati, ali naći će se nešto već – objašnjava Beli.

DA LI VAM JE SADA SMEŠNO? Evo koji je program NAJLUĐE POLITIČKE OPCIJE u Srbiji

Ljubiša Preletačević Beli / Izvor: Srbija Danas

Služiću česmovačom strane državnike

Sakupljanje potpisa za predsedničku kandidaturu započeo je u kafani. On kaže da je tom prilikom pio samo "česmovaču", sa kojom će, kako tvrdi služiti i strane državnike, čime praktično već najavljuje diplomatski skandal.

- Pijem samo vodu, kao i svi političari. Jedina razlika je što ja pijem samo česmušu, i to našu mladenovačku. Mnogo volim tu vodu, navučen sam na nju. U pitanju je retko žuta voda koja je dobra za šuljeve i bubrege. Neću preći na flaširanu ni kao predsednik, služiću česmovačom i strane državnike – zaključuje Beli.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI

Piše:
Srbija Danas/Vlada Živanović
07.03.2017. 19:22
Pogledajte više