HARADINAJEV KUKAVIČLUK! Premijer LAŽNE DRŽAVE iz straha preti Srbiji, smeši mu se HAG

08.12.2018. 19:35
Piše:
Tanjug
Premijeru lažne države Kosovo Ramušu Haradinaju ne odgovara smirivanje situacije niti normalizacija odnosa Prištine sa Beogradom jer je jedan od glavnih kandidata za Hag.

Ramušu Haradinaju ne odgovara smirivanje situacije niti normalizacija odnosa Prištine sa Beogradom jer je jedan od glavnih kandidata za Hag, ocenjuje predsednik organizacije "Ist vest bridž" Jovan Kovačić povodom gotovo svakodnevnih pretnji lažnog kosovskog premijera novim merama protiv Srbije, uključujući i današnju najavu "još težih mera".

Đurić REAGOVAO na SRAMNU PROVOKACIJU Haradinaja: Međunarodna zajednica da učini nešto, pre nego što bude KASNO

Kovačić za Tanjug kaže da Haradinaju nije u interesu da dođe do smirivanja situacije, jer je svestan da bi onda na dnevnom redu bila i druga otvorena pitanja, uključujući istrage ratnih zločina i podizanje optužnica Specijalnog suda, te da bi i on u tom slučaju "došao na red vrlo brzo".

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

- Haradinaj zato čini sve što je u njegovoj moći da ne dođe do normalizacije odnosa - navodi Kovačić.

Komentariše i Haradinajeva izjavu da se Srbija ne usuđuje da pošalje svoju vojsku na Kosovo i da je "dovoljan jedan američki vojnik".

- Šta to znači, šta sa tim vojnikom, da taj stane ispred srpske vojske ili da prođe kao Haradinajevi svedoci, pa da okrive Srbe da su to uradili. Odavno govorim Amerikancima da Bondstil neće napasti Srbi, nego Albanci, samo je pitanje kad - kaže Kovačić.

Haradinaj je ranije danas rekao da Priština, pored taksi od 100 odsto na proizvode iz Srbije, može preduzeti i još gore korake: "Videćete kakve, kada se budu dogodile".

Kosovo / Izvor: Tanjug/​Sava Radovanović

Lažni kosovski premijer je juče rekao da se Srbija ne bi usudila da pošalje svoje snage na Kosovo, a ako bi se to dogodilo, tu teritoriju bi, kaže, branila Amerika.

ALBANCI PRETE I PLJAČKAJU, A ONA ODOLEVA: Baka ne napušta svoju kuću NI PO CENU ŽIVOTA!

- Srbija se ne usuđuje da pošalje svoju vojsku na Kosovo. Dovoljan bi bio samo jedan američki vojnik. SAD će nas u takvim situacijama podržati - kazao je Haradinaj.

BONUS VIDEO: Cela Srbija deli scenu iz Kliničkog centra: Pogledajte U ČEMU je doktorka došla da operiše pacijenta

 

Piše:
Tanjug
08.12.2018. 19:35
Pogledajte više