KRVNIK PRIZIVA RAT! Uznemirujuća PRVOKACIJA HARADINAJA: Ako Srbija POŠALJE vojsku na Kosovo, Amerika će nas BRANITI!

07.12.2018. 13:37
Piše:
Tanjug
Ramuš Haradinaj / Izvor: Profimedia
Samozvani premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj tvrdi da se Srbija ne bi usudila da pošalje svoje snage na Kosovo, a ako bi se to dogodilo, tu teritoriju bi, kaže, branila Amerika.

- Srbija se ne usuđuje da pošalje svoju vojsku na Kosovo. Dovoljan bi bio samo jedan američki vojnik. SAD će nas u takvim situacijama podržati - kazao je Haradinaj.

HARADINAJ JE GOTOV! Ceo svet se OBRUŠIO NA ZLOČINCA! Hteo VOJSKU KOSOVA, a sada mu stiže TEŠKA KAZNA!

Lažni kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli zahvalio je novom američkom ambasadoru u Prištini, Filipu Kosnetu, na podršci koju je, kako kaže, američki diplomata pružio transformaciji KBS u vojsku.

Bedžet Pacoli / Izvor: Profimedia

- U najkritičnijim trenucima, uvek je podrška SAD menjala stvari. Trajna tradicija i trajni strateški odnosi. Duboko sam zahvalan na podršci SAD i saopštenju američkog ambasadora o vojsci - napisao je Pacoli na svom Fejsbuk profilu.

JOŠ JEDNA POBEDA SRBIJE! VELIKA DRŽAVA POVUKLA PRIZNANJE KOSOVA!

Veselji u SAD lobira za podršku transformaciji KBS

veselji / Izvor: Profimedia

Lažni predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji posetio je, u okviru boravka u SAD, Nacionalnu gardu Ajove, gde je, kako kaže, razgovarao o njihovoj podršci budućim "kosovskim oružanim snagama". 

Veselji je na svom Fejsbuk profilu napisao da je Nacionalna garda Ajove sarađivala sa Kosovskim bezbednosnim snagama od njihovog osnivanja i podržavala ih u, kako je naveo, različitim oblicima i ispunjavanju kapaciteta. 

- Zahvaljujući ovoj podršci, KBS je dostigao najviše profesionalne standarde i naravno, za nekoliko dana oni će biti transformisani u vojsku Kosova. Sa liderima Nacionalne garde Ajove razgovarali smo o daljoj podršci koju našoj vojsci mogu dati u obuci i obrazovanju, ali i u drugim pitanjima koja se direktno odnose na njen mandat. Kosovo je ponosno na svoje sveto prijateljstvo sa Sjedinjenim Američkim Državama  - napisao je Veselji.

BONUS VIDEO Cela Srbija deli scenu iz Kliničkog centra: Pogledajte U ČEMU je doktorka došla da operiše pacijenta

 

Piše:
Tanjug
07.12.2018. 13:37
Pogledajte više