KUJU OPAKE PLANOVE! Sonja Biserko i Haradinaj zajednički ZAHTEVAJU JEDNU STVAR, Srbija NIKADA NEĆE PRISTATI na to

13.02.2019. 22:37
Piše:
Srbija Danas/Informer
Ramuš Haradinaj / Izvor: Foto: Youtube/printscreen/James Leithart/Cirilica TV HAPPY/NM Novi magazin
Predsednica Helsinškog odbora u Srbiji Sonja Biserko otvoreno je u Prištini podržala premijera lažne države Ramuša Haradinaja i sa njim dogovorila strategiju kojom treba da prisile Beograd da prizna nezavisnost takozvanog Kosova!?

Biserkova se zajedno sa izvršnom direktorkom ove nevladine organizacije Izabelom Kisić u utorak u Prištini sastala sa Haradinajem, a tema sastanka, kako saznajemo, bila je kako da Srbe na Kosovu ubede da je promena granica loše rešenje za njih.

LAŽNI PREMIJER PODVIO REP! Haradinaj spreman da SUSPENDUJE TAKSE na robu iz Srbije ukoliko neko to predloži!

- Biserkova i Kisićeva su spremne da sarađuju sa prištinskim institucijama, kojima su ponudile pomoć za lobiranje u zemljama koje nisu priznale Kosovo. Njih dve su Haradinaju obećale i pomoć u demotivaciji Srba na Kosovu. Saradnici Helsinškog odbora mesecima su boravili na Kosovu i ubeđivali Srbe da promena granica na Kosovu nije dobro rešenje. Drugim rečima, Biserkova i njeni saradnici zalažu se za celovito i nezavisno Kosovo – objašnjava osoba upoznata sa dešavanjem.

I dok se Biserkova i Kisićeva nisu oglašavale posle sastanka, Haradinaj je rekao da je bilo reči o položaju manjina na Kosovu.

Kad nema razgovora postoji opasnost od nasilja nad Srbima: Vučić ukazao na važnost dijaloga sa Prištinom

- Kosovo ima najnapredniji Ustav u pogledu manjinskih prava. Ostvarili smo značajan napredak ka demokratiji – kratko je kazao Haradinaj.

 

Piše:
Srbija Danas/Informer
13.02.2019. 22:37
Pogledajte više