SRPSKA LISTA: Đilas, Jeremić i Obradović postali deo tzv. vlade Kosova, a Haradinaj "1 od 5 miliona"!

25.02.2019. 18:00
Piše:
Srbija Danas
Vuk Jeremić, Dragan Đilas / Izvor: SD/ilustracija
Raskrinkani

Srpska lista oglasila se danas saopštenjem povodom odluke takozvanog premijera lažne države Kosovo Ramuša Haradinaja da imenuje Dijanu Živić za novog "ministra" poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja, umesto smenjenog Nenada Rikala.

ALBANCI SE PONOVO IŽIVLJAVAJU NAD SRBIMA: Pripadnici ROSU uz duge cevi uhapsili osam spasilaca Gorske službe!

ALBANCI SE PONOVO IŽIVLJAVAJU NAD SRBIMA: Pripadnici ROSU uz duge cevi uhapsili osam spasilaca Gorske službe!

Saopštenje Srpske liste prenosimo u celosti:

- Odlukom da na mesto ministra poljoprivrede imenuje nesvršenu studentkinju književnosti kojoj je to prvo radno mesto, i koja nema nikakav legitimitet u srpskom narodu, niti partija iz koje dolazi, Ramuš Haradinaj je potvrdio da su njegove izjave u kojima govori da poštuje srpski narod na KiM samo laž. Između njega i svih drugih političkih lidera kosovskih Albanaca nema razlika kada treba poniziti Srbe.

Goran Rakić / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Zato je Srpska lista jedina opoziciona partija u Prištini čijih devet poslanika ima jasan zadatak, a to je rušenje ove vlasti u Prištini.

Srpska lista javno se ograđuje od Dijane Živić kao predstavnika srpskog naroda. Naši članovi neće sarađivati sa njom, jer na funkciju nije došla voljom birača i srpskog naroda već odlukom Ramuša Haradinaja i njegovim dogovorom sa opozicijom u Beogradu.

Nakon serije jednostranih poteza uperenih protiv Srba, Haradinaj je još jednom pokazao svoje lice, ali ne samo on već i predvodnici opozicije u Beogradu Đilas, Jeremić i Obradović koji mogu da objave pristupanje Haradinaja kao novog člana "1 od 5 miliona".

ĐURIĆ O HARADINAJEVOM PRIVATNOM MINISTRU: ''Podmukao potez Prištine, Dijana Živić ne predstavlja srpski narod''

ĐURIĆ O HARADINAJEVOM PRIVATNOM MINISTRU: ''Podmukao potez Prištine, Dijana Živić ne predstavlja srpski narod''

Današnjom odlukom o imenovanju Dijane Živić za ministra poljoprivrede, Savez za Srbiju i njihov pokret "1 od 5 miliona" postali su deo "Vlade Kosova" i kabineta Ramuša Haradinaja, a Ramuš Haradinaj je i zvanično postao "1 od 5 miliona".

Dijana Živić iz Samostalne liberalne stranke, čiji članovi učestvuju u protestima Saveza za Srbiju na Kosovu i Metohiji i deluju protiv državne politike, danas je i zvanično postala spona između Đilasa, Jeremića, Obradovića i Haradinaja - piše u saopštenju.

BONUS VIDEO - ČETIRI ADUTA: Srpsko oružje kupuje TREĆINA SVETA, a evo šta donosi najviše novca (VIDEO)

 

Piše:
Srbija Danas
25.02.2019. 18:00
Pogledajte više