Penzioner podvodio devojke za 100 EVRA: Pogledajte na kojim SVE MESTIMA su pružale seksualne usluge

09.02.2018. 17:06
Piše:
Srbija Danas/Blic
prostitutke na ulici / Izvor: Profimedia/ilustracija
Pronalazili klijente koji su plaćali seksualne usluge

Tužilaštvo Kantona Sarajevo predložilo je pritvor za Selvedina Bulbula, Selmu Delić, Arnelu Ožegović i Ehlimanu Ćehajić koji se terete za navođenje na prostituciju i pranje novca.

Oni su navodili devojke da pružaju seksualne usluge u objektu po ceni od 150 ili 200 KM.

Kako je navelo Tužilaštvo, Bulbul, Delić, Ožegović i Ćehajić su ranije osuđivani i postoji bojazan da bi uticali na svedoke i ponovili krivično delo. Osim Bulbula koji je u penziji, ženske osobe su nezaposlene.

Selvedin Bulbul se tereti da je u periodu od 2009. do 2018. godine, a sa Selmom Delić od 2012. godine, radi sticanja protivpravne imovinske koristi na području KS kontinuirano organizovao pružanje seksualnih usluga, navodio, podsticao i predavao veći broj devojaka na pružanje seksualnih usluga u većem broju stanova i hotela u KS.

Njih dvoje su, prema navodima Tužilaštva KS, pronalazili klijente koji su plaćali seksualne usluge, s njima stupali u kontakt putem telefona ili direktno u jednom od objekata gde su klijenti prethodno najavljivali svoj dolazak s obzirom da nije bio slobodan ulaz. Potom su pozivali devojke da dođu u objekat i klijent bi između njih izabrao devojku za seksualne usluge, a novac davao Bulbulu direktno.

Opasnost je na svakom koraku: Fejsbuk pun SEKSUALNIH UCENA

Devojke su koštale između 150 i 200 KM, ali pola iznosa bi Bulbul zadržavao za sebe, a pola davao devojkama koje su seksualne usluge pružale u separeu ili toaletu objekta, hotelima ili stanovima. Novac bi davali uz račun od konzumacije pića.

Devojke su pružale i usluge maženja s klijentima kao i usluge plesa, a zauzvrat bi im klijenti plaćali piće od 50 KM od čega je devojkama išao procenat. Ples bi izvodile oskudno odevene ili gole, a novac bi im ostavljali u čaši na stolu, nekada i u veš i intimne delove tela. Od navedenog novca Bulbul i Delić su kupovali pokretne stvari, automobile i nekretnine te ostatak čuvali u sefu u Bulbulovom stanu na Dobrinji. Ostvarili su korist od najmanje 100.000 KM.

Staratelj pretvarao devojčice u seksualne robinje: SILOVAO 900 devojčica, a zapanjiće vas kako je otkriven

Arnela Ožegović je tokom novembra prošle godine u više navrata učestvovala u organizovanju pružanja seksualnih usluga, navodila, podsticala i predavala veći broj devojaka radi pružanja seksualnih usluga. Delić je kontaktirala Arnelu i obećala joj novčanu naknadu ako im pronađe i dovede devojke. Sve proizilazi iz komunikacije putem telefonskih razgovora i SMS.

 

Piše:
Srbija Danas/Blic
09.02.2018. 17:06
Pogledajte više