Horor na obali Dunava: Divlje zveri rastrgle utopljenog migranta

31.01.2018. 10:51
Piše:
Srbija Danas/Alo
migranti / Izvor: Srbija Danas
Unakaženo telo slučajno pronašli lovci

Policija još nije uspela da utvrdi identitet mladića čije je beživotno i unakaženo telo pronađeno u jednoj od baranjskih šuma duž obale Dunava.

Meštanima okolnih naselja se ne sviđa činjenica da se o zagonetnoj smrti nepoznatog muškarca ništa ne zna. Mnogi od njih u telefonu čuvaju jezivu fotografiju - na njoj je muškarac, bos, bez majice, samo s donjim delom nekog odevnog predmeta, čiji su torzo, kako se pretpostavlja, raznele i pojele divlje životinje.

Rastrgnuto telo u šumi pronašli su lovci i odmah pozvali policiju. Hrvatski mediji prenose da se već na prvi pogled moglo naslutiti da se radi o izbeglici s područja Sirije koji se ovde zatekao putujući nedozvoljenim putevima preko srpske i hrvatske granice.

Dunav / Izvor: Profimedia

- Dana 26. decembra 2017. godine policijski službenici su na terenu na području Baranje zatekli mrtvo telo nepoznate osobe. Obavljen je uviđaj, a telo je prevezeno u Klinički zavod za patologiju i sudsku medicinu u Osijeku na obdukciju. Obdukcijom je dokazano da je smrt nastupila usled utapanja i da nisu utvrđeni tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt. Nastavljamo postupke u cilju utvrđivanja identiteta nepoznate muške osobe, a o događaju je obavešteno i nadležno državno tužilaštvo - naveli su iz policije.

Pretpostavlja se da se utopljenikovo telo nasukalo na obalu Dunava negde u predelu Baranje i da su ga divlje zveri potom dovukle na čvrsto tlo i pojele.

 

Piše:
Srbija Danas/Alo
31.01.2018. 10:51
Pogledajte više