HOROR PODSTANARKA: Zbog nje mi stan smrdi od ulaza u zgradu, čuvajte se, ona traži novu žrtvu! (FOTO)

11.08.2017. 16:34
Piše:
Srbija Danas/100posto.hr
zgrada / Izvor: Srbija Danas
Nesvakidašnji slučaj

Na Fejsbuk stranici "I to je Zagreb" korisnica je objavila fotografije upravo neverovatno prljavog i neurednog stana uz upozorenje da ga je uništila podstanarka koja će opet tražiti stan u Zagrebu. 

OVO JE GRADSKA LINIJA IZ PAKLA: Na 40 stepeni radi grejanje, prozori blokirani, a vozač psuje putnike!

OPREZ ZA TURISTE: Ako letujete na Jadranu, nemojte da vas prevare domaćini, evo čega su se setili (FOTO)

"Pazite se I. A. J. traži stan u najam za sebe i svoja dva psa na području Zagreba. Ne plaća, uništava stanove. Laže (na početku da joj je hitno da se useli, verovatno je neko izbacio iz prethodnog stana), manipuliše, iskorišćava i traži izgovore da ne dođete u stan dok je tamo. Ovaj stan je kao poklon dobio kakice po celome stanu, smrad koji se oseti od ulaska u samu zgradu, uništen nameštaj, uništen zid i parket, neplaćene komunalije i sl.

haos u stanu / Izvor: Profimedia/ilustracija

Potpuno je uništen cijeli stan meni bliske osobe, i ne znam kako da opišem ljutnju koju osjećam... šerujte, mozda spasite svoje bližnje od ovakvih ljudi - napisala je Helle Siroki Maja te objavila i Fejsbuk profil "podstanarke iz pakla". 

Slike stana možete pogledati OVDE.

Podstanarku smo pokušali kontaktirati preko Fejsbuk profila objavljenog na "I to je Zagreb" kako bismo čuli njenu stranu priče, ali nije odgovorila. 

 

Piše:
Srbija Danas/100posto.hr
11.08.2017. 16:34
Pogledajte više