Hrvatski mediji se zabrinuli: Kolinde nema već 12 dana?!

07.01.2018. 12:08
Piše:
Tanjug
Kolinda Grabar-Kitarović / Izvor: Profimedia
Šta je sad ovo

Hrvatski mediji se pitaju gde im je predsednica Kolinda Grabar Kitarović, a RTL javlja da je u javnosti nema već 12 dana i da je poslednji put pred kamerama bila u Karlovcu, gde je stigla na ponoćku uoči katoličkog Božića, nakon čega je obišla vatrogasce, policajce i družila se sa beskućnicima

Večiti student: Kolinda još uvek studira, a dobiće počasni doktorat

Premijer Andrej Plenković, četiri ministra, zastupnici u Saboru, gradonačelnik i predstavnici opozicije bili su juče na tradicionalnom božićnom prijemu, koji je priredilo Srpsko narodno veće, na kojem se, međutim, predsednica, iako je pozvana, nije pojavila.

Kolinda Grabar Kitarović / Izvor: Profimedia

- Nisam ja komentator, ja sam pozvan pa sam došao - rekao je Plenković, a na pitanje da li je to dobra poruka, kazao je: - Svako mora da odgovori na svoje pozivnice, ne mogu ja da odgovaram na tuđe.

KOLINDI POZLILO! Predsednica Hrvatska izašla s mise zbog bolova

Predsednik SNV Milorad Pupovac je juče na prijemu novinarima rekao da je predsednica Kolinda Grabar Kitarović pozvana, ali budući da nije došla, a nije poslala ni svog predstavnika, "mi ćemo to prihvatiti kao nešto na šta ne možemo da utičemo".

Kolinda / Izvor: Profimedia

Iz njenog Kabineta poručuju - predsednica je trebalo da otputuje na službeni put koji je naknadno otkazan, pa je otkazan i dolazak na prijem SNV još u utorak, ali je umesto nje trebalo da se pojavi Mate Granić.

Nakon božićne čestitke upućene građanima Hrvatske, povukla se u porodičnu atmosferu, kako je najavila, na relaciji Zagreb - Rijeka, gde se posvetila izradi kolača koje je praktikovala i na Pantovčaku, preneli su hrvatski mediji.

Putin se smejao Hrvatima? Zarađujete 12 milijardi, a duguju vam jednu! Škrtico, reši to

Iako je povratak najavila prvi radni dan ove godine, u Uredu je još nema. Podseća se da je na Fejsbuku objavila samo "veselu fotografiju s Pantovčaka", gde svima poželela srećnu Novu godinu. A na posao se, kažu, vraća sutra.

Piše:
Tanjug
07.01.2018. 12:08
Pogledajte više