“Imam 29 godina, moje dete raste, a ja ne znam hoću li biti živa“: Bolna ispovest prelepe balkanske pevačice koja se bori sa TEŠKIM OBOLJENJEM

07.02.2019. 19:01
Piše:
Srbija Danas
Nika / Izvor: Foto: Instagram/PrintScreen/____nika_antolos____
Ona je objasnila i da joj najteže pada to što njeno dete raste, a ona ne zna šta će biti sa njom

Pevačica Nika Antolos koja je bila članica nekada veoma popularnog benda Feminem otkrila je da su joj doktori dijagnostikovali multipla skleorozu sa kojom se, teškom mukom, svakodnevno bori.

NEURAČUNLJIVI BOMBAŠ SE VRAĆA MEĐU LJUDE: Bacio je eksploziv čoveku u krilo, a sad IZLAZI NA SLOBODU!

- Počelo je tako da nisam osećala noge, a onda je počelo da se pogoršava. Počela sam da ne vidim na levo oko. Svi ovi ostali simptomi... nemoguće je da ih nabrojimo. To toliko boli... Svaki dan osećam umor, vrtoglavicu, mučnine - ispričala je Nika.

Ona je objasnila i da joj najteže pada to što njeno dete raste, a ona ne zna šta će biti.

- Najstrašnije mi je što ja danas kada imam 29 godina ne znam hoću li biti živa, u kolicima, i dalje u bolovima, ili puno bolje sa trideset. Nemam pojma. Moje dete raste, moje dete.. ja njoj ne mogu obećati hoću li biti tu za dve godine ili neću - očajna je pevačica.

Nekadašnja članica grupe Feminem nedavno je dirnula javnost i pismom koje je poslala predsednici Hrvatske, Kolindi Grabar - Kitarović u kojem je progovorila i o ulju kanabisa koje joj pomaže u olakšavanju simptoma, a koje je i dalje ilegalno u Hrvatskoj.

"Decu treba učiti o ZLOČINIMA SRBA": HRVATI NE DAJU da đaci idu u posetu JASENOVCU, negiraju POKOLJ!

- Ja sam Nika, mama prelepe djevojčice Siene. Uskoro ću možda morati da prekršim zakon. Naime, bolujem od multiple skleroze i više ne želim da trpim konstantne bolove koje osećam u celom telu. Sia me moli da se igramo, a ja nemam snage. Primorana sam da odlazim u Sloveniju i da ilegalno kupujem ulje kanabisa s obzirom na to da medicinsko u pravoj formi i čistim dozama ne postoji niti ima normalnu cenu. Najmanje od svega što mi treba uz ovu dijagnozu je stres koji osećam na samu pomisao da radim nešto ilegalno i to dok me dete čeka kod kuće. Ali, preplavi me još gori osećaj na pomisao da me Sia gura u kolicima dok se ja polako gasim u bolovima. Ja, kao i šest hiljada ljudi u Hrvatskoj hoćemo pomoć sada. Mi "sada" živimo. Dozvolite nam da se lečimo ili pomognemo sebi legalno - napisala je ona.

 

Piše:
Srbija Danas
07.02.2019. 19:01
Pogledajte više