Ispovest supruge uhapšenog Medojevića: Čekala sam ga, strepela! Nebojša je u zatvoru među KRIMINALCIMA

30.11.2018. 16:30
Piše:
Srbija Danas/Novosti
Nebojša Medojević / Izvor: Profimedia
- Bila sam kod Nebojše u spuškom zatvoru. Pustili su me na pet minuta kod njega, da mu predam robu i malo popričamo, i sve što mogu da kažem jeste da sam očajna - kaže Marina Medojević, supruga uhapšenog lidera Pokreta za promjene.

- Kad sam ga videla počeo je on mene da teši jer sam bila u užasnom stanju. Ambijent kakav njemu ne doliči - jedan intelektualac, elektroinženjer među kriminalcima i hohštaplerima. Mislim da je ovo lični obraćun specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića koji Nebojši nije mogao da oprosti što je izgovorio nešto što su pre njega mnogi. I obistinila se njegova pretnja da će kad tad smestiti mog muža "da svira klavir u Spužu" - dodaje Marina Medojević.

Odmah po završetku sednice Skupštine Crne Gore poslao joj je poruku -"stižem".

Kako su MILOGORCI započeli PROGON SRBA u Crnoj Gori iliti Milo Đukanović - POTURICA KRVAV DO RAMENA!

BEZAKONJE U CRNOJ GORI: Medojevića prvo uhapsili, pa mu u vozilu uručili rešenje

- Međutim, nije se pojavio. Čekala sam ga, strepela, zvala njegove prijatelje i niko nije mogao ništa da mi kažem. Tek u jedno doba nazvao me Andrija Mandić i rekao da je na putu prema Spužu gde policija vodi Nebojšu. Bila sam užasnuta. Hvatala me panika, minuti su prolazili kao večnost. Sve dok mi se nije javio i potvrdio da je uhapšen. Rekao mi je da ne zna o čemu se radi ali da je potrebno da što pre pozovem advokate, kaže Marina.

Fer suđenje Milu Đukanoviću / Izvor: Profimedia

Medojević je uhapšen u bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u centru Podgorice, u blizini lokala "Maša". Bio je u vozilu Slavena Radunovića.

Akademik Matija Bećković: Crnogorci su prva nacija bez đeda

- Iznenada im se isprečilo policijsko vozilo i kada su ih zaustavili, Slaven je pitao o čemu se radi. Kazali su da im on ne treba, nego Medojević. Kada je izašao iz automobila sproveli su ga do policijskog vozila i nešto kasnije pokazali nalog za hapšenje - dodaje Marina Medojević.

BONUS VIDEO: Plan nastanka velike Albanije

 

Piše:
Srbija Danas/Novosti
30.11.2018. 16:30
Pogledajte više