JURIO MAGISTRALNIM PUTEM 201 KM/H: Policija ga zaustavila i uradila nešto zbog čega mu više NA PAMET NEĆE PASTI

18.08.2017. 16:24
Piše:
Srbija Danas
Taksi / Izvor: Profimedia/ilustracija
Svaka čast!

Državljanin Austrije ostao je privremeno bez vozačke dozvole, nakon što se vozilom marke BMW, stranih registarskih oznaka, kretao brzinom od 201 km/h na delu magistralnog puta Podgorica-Danilograd.

DRAMA! Begrađanin (30) upao u PROVALIJU, izvlačili ga 2 sata iz ambisa dubokog 70 metara!

Inače, dozvoljena brzina na tom delu puta ograničena na 80 km/h.

HOROR U RAFAILOVIĆIMA: Polupali sva stakla na vozilu BG tablica, a onda čekali vlasnika da mu OVAKO POMOGNU

Policija je saopštila da je reč o mladom vozaču, starosti 23 godine, a da je dozvoljena brzina za vozila kojima upravljaju mladi vozači i vozači početnici ograničena na 70 km/h, prenela je RTCG.

Vožnja i alkohol / Izvor: Profimedia/ilustracija

Podsetimo, danas se dogodio i incident sa Beograđaninom, koga su skoro dva sata pripadnici kolašinske Službe zaštite, uz pomoć policije i jednog pripadnika Gorske službe spasavanja (GSS), izvlačili iz provalije.

Beograđanin I. Č. (30) povređen je prilikom pada u provaliju, iznad Mioske na magistalnom putu Kolašin - Podgorica. Beograđanin je bio putnik autobusa koji je stajao u koloni, zbog nezgode, koja se prethodno dogodila na tom delu magistrale.

Pretpostavlja se da je mladić, nakon što je izašao iz autobusa, krenuo prema rubu puta, ka potpornom zidu i survao se u provaliju duboku oko 70 metara.

Srećna okolnost bila je što je Beograđanin sve vreme bio u svesnom stanju i da je dozivao spasioce, što je olakšalo njegovo lociranje.

Piše:
Srbija Danas
18.08.2017. 16:24
Pogledajte više