LUDILU NEMA KRAJA: Gradonačelnik Zagreba u svim novinama objavio IZVINJENJE zbog Palmine posete, pomenuo i Arkana

09.11.2018. 12:01
Piše:
Tanjug
Palma / Izvor: Foto: Srbija Danas/ Profimedia
U gotovo svim hrvatskim dnevnim novinama danas je objavljen plaćeni oglas javnog izvinjenja gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića, zbog toga što je nedavno ugostio srpskog političara, narodnog poslanika i lidera Jedinstvene Srbije, Dragana Markovića Palmu.

Deo medija konstatuje da Bandiću nije bilo dovoljno što se pre dva dana na konferenciji za novinare izvinio građanima i pre svega hrvatskim veteranima i pripadnicima desnice, zbog toga što je bio domaćin Markoviću, koji je i predsednik Skupštine opštine Jagodina.

Mediji, međutim, konstatuju da je Bandić ove oglase platio iz budžeta Grada, odnosno džepova građana.

HAOS U HRVATSKOJ zbog Palmine posete Zagrebu: Gradonačelnik na udaru, javili se i branitelji!

Portal Telegram piše da se Bandić na nedavnoj konferenciji za novinare "malo pravio blesav", rekavši da nije imao pojma da je Palma prijatelj Željka Ražnatovića Arkana, kojeg u Hrvatskoj kvalifikuju kao ratnog zločinca.

Bandić se, naime, najpre našao na udaru bivšeg HDZ-ovca, sada gradskog odbornika u zagrebačkoj skupštini, Zlatka Hasanbegovića, a potom i hrvatskih veterana koji su mu veoma zamerili na ovom susretu i zatražili izvinjenje.

Hrvatska čeka suđenje veka: Suđenje Todoriću trajaće GODINAMA

- A onda je danas u svim dnevnim novinama, evidentno na trošak Zagrepčana, objavio plaćene oglase pod naslovom ''Gradonačelnikovo pismo javnosti'' u kojem se opet izvinjava i ponavlja kako on nije imao pojma o Palminim vezama s Arkanom - piše Telegram.

Arkan / Izvor: Profimedia

- Zato ponovo upućujem izvinjenje svim istinskim braniteljima koji su se na bilo koji način osetili povređenima i pogođenima zbog ovog susreta koji se, da stvar bude osetljivija, igrom slučaja dogodilo baš na Dušni dan, kada se sećamo svojih najmilijih od kojih su mnogi stradali u Domovinskom ratu - piše Bandić u svom pismu.

Zbog susreta s Palmom Bandiću je, inače, Zlatko Hasanbegović pretio raskidom koalicije na gradskom nivou.

"Nemam ništa protiv njega, MRZIM SRBE": SRAMNA izjava Hrvata koji je srušio spomenik Končaru (VIDEO)

Hasanbegović je među prvima zatražio izvinjenje Bandića, a gradonačelnik ga je, čini se, shvatio vrlo ozbiljno.

Bandić je plaćeni oglas objavio u "24sata", "Večernjem listu", "Jutarnjem listu" …, piše Telegram.

 

Piše:
Tanjug
09.11.2018. 12:01
Pogledajte više