NAPADNUT ZORAN MILANOVIĆ: "Šako jada, ti ćeš mene vređati?"

05.09.2016. 22:20
Piše:
Tanjug
Zoran Milanović / Izvor: Profimedia
Bivši hrvatski premijer i šef SDP-a Zoran Milanović fizički je napadnut u gradiću Matulji, pored Opatije, a napadač mu je dobacio i da je "šaka jada".

Okršaj su sprečili pripadnici Milanovićevog obezbeđenja, a napadač je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira.

Policijska uprava Primorsko-goranske županije je potvrdila da je jedna osoba privedena.

- Možemo da potvrdimo da je jedna osoba na ispitivanju. Radi se o hrvatskom građaninu rođenom 1954. godine. Priveden je u prostorije policije zbog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Matuljima kod Opatije - navodi se u policijskom saopštenju.

NEKA NEKO MILANOVIĆU KAŽE DA JE NEBITAN! Bivši hrvatski premijer ponovo osuo uvrede po Vučiću!

Indeks.hr nezvanično saznaje da je muškarac, između ostalog, Milanoviću dobacivao i da je on "udbaški provokator" i rečenice poput "Ja sam bio branitelj, ti ćeš mene vređati? Udbaški provokatoru".

Zoran Milanović / Izvor: Profimedia

Iz krugova bliskih SDP-u se saznaje da su iznenađeni današnjim incidentima u izbornoj jedinici u Matuljima, u kojoj ranije nisu nailazili na slične probleme, kao i da ne isključuju namerno huškanje ljudi i provokacije orkestrirane od strane političkih suparnika.

HIT! Hrvati šaljiv tekst o Milanoviću preneli kao OZBILJNU VEST, a onda je sklanjali (FOTO)

Portparol Danica Juričić Spasović je za Indeks takođe potvrdila pokušaj nasrtaja na šefa njene stranke.

- Mogu da vam potvrdim informaciju. Navedeni gospodin je duže vreme vikao i dobacivao - pušten je da govori što misli, niko ga nije sprečavao, i televizijska kamera je bila tamo, ali u trenutku kad je počeo da preteruje intervenisalo je obezbeđenje - rekla je Juričić Spasović.

Piše:
Tanjug
05.09.2016. 22:20
Pogledajte više