Nesreća kod Budve: Motor se zakucao u kamion, POGINULA DVOJICA DRUGOVA

30.10.2017. 19:29
Piše:
Vijesti/Novosti
Imali su oko 20 godina

Budvani Šujo Đurišić (21) i njegov prijatelj Jasmin Malagić poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći u ponedeljak oko 11 sati u Budvi. Nesreća se dogodila na magistralnom putu prema Kotoru između Vidikovca i tunela Mogren.

Stručnjak tvrdi: Jeleninoj porodici nikada nije postavljeno pitanje koje je možda ključ za sve

Porodica Obradović je izrešetana na Svetu Petku: U njih je sasuto 56 METAKA, a sada je otkriven MOTIV zločina?

Mladići su se nalazili na motoru kojim je iz Budve ka Kotoru upravljao Đurišić, koji je u jednom trenutku prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u teretni kamion koji mu je dolazio iz suprotnog pravca.

crnogorska policija / Izvor: Profimedia

Prvi rezultati istrage ukazuju da je uzrok nesreće prebrza vožnja.

Motor je udario u levu stranu kamiona, a mladići su od zadobijenih povreda preminuli na licu mesta. Tela nastradalih bila su na kolovozu, tokom uviđaja, koji je uz asistenciju budvanske policije izvršio kotorski državni tužilac Srđa Jovanović.

- U 11.10 časova mi je prijavljena saobraćajna nesreća sa dve smrtne posledice. Učesnici saobraćajne nezgode je jedno teretno motorno vozilo, vlasništvo firme iz Radanovića, motocikl "Z750 kawasaki", na kome su bila dva mlađa lica, od kojih je jedno 1996. godište, obojica iz Budve. Njih dvojica stradala su smrtno na licu mesta, dok se vozač kamiona se nalazi u prostorijama Centra bezbendosti Budva i daje obaveštenja o predmetnoj saobraćajnoj nezgodi - naveo je Jovanović nakon uviđaja.

Prema njegovim rečima izuzeti su dokazi, obezbeđeni su tragovi.

- Ono što je utvrđeno na licu mesta je da su vozači motorcikla vozili malo većom brzinom i da su prešli na suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudarili sa teretnim vozilom - istakao je Jovanović.

Vozač kamiona je u stanici policije dao izjavu nakon čega je pušten, jer nije bilo osnova za njegovo zadržavanje.

Piše:
Vijesti/Novosti
30.10.2017. 19:29
Pogledajte više