DRAMA nasred ulice: Pijan nasrnuo na ženu, majku i sestru, pa IZUJEDAO policajca

24.10.2018. 18:30
Piše:
Srbija Danas/ Avaz
Policija BiH / Izvor: Profimedia/ilustracija
B. L. i njegovi najbliži bili su na svadbi na kojoj je on pio. Plašeći se da pijan ne sedne za volan, supruga, majka i sestra oduzele mu ključeve.

Pripadnici Policijske uprave Mrkonjić Grad priveli su B. L. (26) iz Jezera nakon što je u centru grada fizički nasrnuo na svoju suprugu, sestru i majku koje su od nasilja spasili socijalni radnik i policajac, koji nisu bili na dužnosti.

Napad se dogodio na parkingu u blizini Fabrike obuće u centru Mrkonjić-Grada.

Drama na granici: Migranti probili kordon, hrle u Hrvatsku, ima povređenih (VIDEO)

Cedulja kola čuva: Evo šta uradi Kinez kad bane u Split sa SRPSKIM TABLICAMA (FOTO)

Prema nezvaničnim saznanjima, B. L. i njegovi najbliži bili su na svadbi na kojoj je on konzumirao alkohol. Plašeći se da pijan ne sedne za volan, supruga, majka i sestra oduzele su mu ključeve od automobila, koje je on uporno pokušao da otme. U napadu besa nasrnuo je na žene i doslovno ih tukao nasred ulice.

Bosanska policija / Izvor: Profimedia

Iako se u blizini zateklo 15 ljudi, niko od njih nije reagovao, sve dok nasilje nisu primetili socijalni radnik i policajac. Oni su upozorili muškarca da prestane maltretirati žene, a onda su stali u njihovu odbranu.

Zajedničkim snagama su ga savladali, pri čemu je B. L. policajca ugrizao za uho. U tom je stigla i patrola policije kojoj je, takođe, pružao otpor, ali je na kraju priveden u stanicu.

JEZIVE SCENE U PRIJEDORU! Dvojica nepokretnih muškaraca IZBODENA: Napadač nakon ubadanja otišao na RUČAK!

- Nakon prijave B. L. je uhapšen i protiv njega će biti podnesen prekršajni nalog zbog nasilja u porodici - rekla je portparol PU Mrkonjić-Grad Božana Vulin.

Pratite nas i na instagramu.

 

Piše:
Srbija Danas/ Avaz
24.10.2018. 18:30
Pogledajte više