POZNATA MISICA POBEGLA OD ZATVORA: Sumnjaju da se Plejboj zečica krije u Srbiji (FOTO)

07.09.2016. 06:54
Piše:
Srbija Danas
Slobodanka Boba Tošić / Izvor: Foto: YoutubePrintscreen/TV1 HD
Plej boj zečica pobegla da ne bi ležala robiju.

Nekadašnja mis fotogeničnosti, fatalna Slobodanka Boba Tošić (30), koju je sud u BiH pravosnažno osudio na dve i po godine zatvora zbog učestvovanja u pokušaju ubistva Đorđa Ždrala, pobegla je iz kućnog pritvora u Han Pijesku, gde je čekala poziv za rodbinu.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

JEDINI OČEVIDAC TRAGEDIJE NA CERAKU: Jedan DETALJ mu je posebno privukao pažnju (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Lice koje je nekada krasilo brojne naslovnice i reklamne panoe, mameći uzdahe čitavog regiona, smeši se od pre nekoliko dana sa Interpolove poternice, koju je sud u BiH odmah raspisao. Tošićeva je nestala neposredno pre odlaska na izdržavanje zatvorske kazne, a bosanske vlasti sumnjaju da se krije upravo u Srbiji.

Poternica / Izvor: Foto: Printscreen/Interpol

Imajući u vidu činjenicu da je Tošićeva bila veoma popularna u celom regionu, njena majka Jadranka, ispričala je za bosanske medije da sumnja da joj se ćerka krije u Srbiji.

PEDOFIL NATERAO I ĆERKU I MAJKU DA SE SKINU I RADE UŽASNE STVARI: Način na koji ih je ucenjivao je još jeziviji

Mamac za ubistvo

Fatalna misica je, kako je utvrdio sud u BiH, bila pripadnica organizovane kriminalne grupe Darka Eleza, a osuđena je na zatvorsku kaznu jer je svesno pristala da bude mamac za likvidaciju Đorđa Ždrala, inače vođe suparničke grupe, sredinom 2006. Ona je uhapšena u policijskoj akciji “Lutka“ zajedno sa ostalim kriminalcima, a tokom postupla je negirala krivicu da je učestvovala u pokušaju ubistva.

Piše:
Srbija Danas
07.09.2016. 06:54
Pogledajte više