Prvi DETALJI ubistva Slobodana Šaranovića u Budvi

11.03.2017. 23:40
Piše:
Srbija Danas/vijesti.me
Policija/ilustracija / Izvor: Profimedia/ilustracija
Šaranovic je osumnjičeni organizator ubistva Nikole Bojovića

Prema prvim informacijama na Šaranovića je pucano iz kola u pokretu u budvanskom naselju Dubovica. Na njega su nepoznati napadači pucali iz automobila u pokretu, nakon čega je Šaranović ostao na mestu mrtav, prenose podgoričke "Vijesti".

Policija je nakon ubistva blokirala celi kvart, a ekipe za uviđaje i kriminalističku tehniku su na mestu gde je Šaranovićevo nepomično telo.

MAFIJAŠKI OBRAČUN: Večeras je ubijen Slobodan Šaranović

Neposredno nakon što su se čuli rafali iz automata iz kuće je istrčala Šaranovićeva supruga, koja je tokom dana iz Beograda došla u Budvu.

Šaranović je osumnjičen da je nalogodavac ubistva Nikole Bojovića, mlađeg brata Luke Bojovića (43), a u decembru prošle godine mu je ukinut pritvor.

"NABIĆU TI UTOKU U D*PE!" Bio je VOĐA beogradskog ganga, Luka Bojović ga je upucao u stomak! (FOTO)

On je, prema ranijim medijskim navodima, organizovao ubistvo Nikole Bojovića, da bi se osvetio njegovom bratu Luki Bojoviću koji, kako se tvrdi, stoji iza ubistva Šaranovićevog brata Branislava Šaranovića.

Luka Bojović / Izvor: Profimedia

Branislav Šaranović je ubijen u Beogradu u oktobru 2009. godine, a Nikola Bojović krajem aprila 2013. godine.

Prema optužnici Tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) Slobodan Šaranović, Miloš Delibašić, Miloš Vojnović, Slaviša Novaković, Saša Cvetanović, Ratko Koljenšić i Goran Bojanić se terete za ubistva Nikole Bojovića u Beogradu i Miloša Vidakovića u Budvi.

Piše:
Srbija Danas/vijesti.me
11.03.2017. 23:40
Pogledajte više