ŠIPTARI TRAŽE OD ZAEVA: Dali smo ti pare za VELIKU ALBANIJU, sad je i NAPRAVI

04.05.2017. 11:54
Piše:
Srbija Danas/Informer
Zoran Zaev / Izvor: Reuters
Albanski finansijeri Zorana Zaeva traže da ispuni ono zbog čega su uložili svoj novac

Lideru Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM) Zoranu Zaevu počeli su da prete njegovi finansijeri.

Gruevski: Ulazak Džaferija u kabinet je kršenje ustava i prava

MAKEDONIJA NE MIRUJE! PZavršen protest Inicijative Za zajedničku Makedoniju u Skoplju!

Makedonski mediji navode da albanski finansijeri iz Švajcarske, od kojih je Zaev navodno uzeo novac da bi pravio koaliciju sa DUI i prihvatio "tiransku platformu", sada prete Zaevu da će napraviti haos ako ne sprovede obećano.

Albanci su navodno očekivali da će Zaev mnogo ranije napraviti haos i već formirati Vladu koja će sprovoditi "tiransku platformu".

zoran zaev / Izvor: Profimedia

Makedonski mediji prenose poruku koju je Agon Džaferi iz Švajcarske poslao državnom sekretaru SDSM i najbližem saradniku Zaeva Oliveru Spasovskom.

- Olivere, ti i Zaev treba da kažete istinu u parlamentu u vezi sa onim što smo se dogovorili. Šta treba sad mi Albanci da čekamo vas iz SDSM da kažete? Dolazili ste u Švajcarsku da molite za koaliciju, a sad se pravite budale. Lažete na televiziji, pa želite i nas Albance da lažete. Mislite da mi Albanci iz Švajcarske imamo para da dajemo Zaevu da nas laže? Hajde, kažite šta treba, da ne dolazimo tamo u Kumanovo da je**mo mater tebi i tvom Zoranu Zaevu - stoji u poruci.

Makeodnski mediji navode da je Zaev tokom kampanje održao dva govora u Švajcarskoj u nadi da će pridobiti glasove Albanaca.

Piše:
Srbija Danas/Informer
04.05.2017. 11:54
Pogledajte više