Skandalozni upad na blog: Mladić napisao da su majka i ćerka imale GRUPNJAK na koncertu Olivera Dragojevića

07.03.2017. 12:38
Piše:
Net.hr/ Srbija Danas
koncert / Izvor: Profimedia/ilustracija
Velika sramota

- Uništio mi je život. Osramotio me pred svima. Na internetu je pod mojim imenom objavljivao grozote. Sve je izgledalo kao da se radi o mom blogu i kao da sam ja sve to napisala. To što je objavljeno zvučalo je kao da je izvučeno iz nekog erotskog časopisa. Objavio je i moju fotografiju i napisao da smo ja i moja majka na koncertu Olivera Dragojevića imale seksualne odnose s više muškaraca -napisala je devojka nakon skandala.

Celo selo brujalo

Ja sam za to doznala kada je majka upala jednog jutra u moju sobu i počela da viče zbog onoga što sam navodno objavila na svom blogu. Rekla mi je da celo selo bruji o tome. Nju je prodavačica u prodavnici ujutro pitala o čemu se radi. Mama je bila toliko ljuta pa sam pozvala baku u pomoć. S njom sam otišla da prijavim ovaj slučaj policiji jer je mama izjurila iz kuće - prisetila se u svom svedočenju mlada devojka koja je pre gotovo 10 godina, 2007. proživela ovu dramu.

Neko je odlučio da je oblati na internetu, a na kraju je uspela da sazna i ko je to bio. Radilo se o mladiću s kojim se dopisivala na društvenim mrežama.

žena plače / Izvor: Profimedia/ilustracija

- Zbog tog teksta imala sam neugodnosti i u porodici i u školi. Na kraju sam morala da promenim i školu, jer me to sve psihički dotuklo. Imala sam i noćne more, a neugodno sam se osećala gde god bih otišla. Čak me i majka neko vreme napustila.

U školi su me ismevali, imala sam i problema sa zdravljem

- Deca su me u školi ismevala. Sve se to odrazilo na mene, pa sam počela da dobijam loše ocene. Povukla sam se iz društva. Nisam ni izlazila. Sve manje sam jela, imala sam i problema sa štitnom žlezdom. Nije mi bilo ni do čega - opisala je devojka priznajući da se u to vreme dopisivala s jednom osobom na internetu, ali nije znala o kome se radi, jer na profilu nije imao svoje ime i prezime.

- Obećao mi je da će kupiti bonove za telefon ako se s njim nađem i imam seksualni odnos. Odbila sam ga i verujem da mi se na ovaj način osvetio - dodala je.

Ne zna se koliko je ljudi pročitalo blog

Mladić koji će joj sada zbog nenetog bol prema sudskoj presudi platiti 25 hiljada kuna odštete priznao je da je na njenom blogu napisao uvredljiv tekst. Nije međutim, objasnio zašto je to napravio, ali je dodao kako nije znao da se radilo o maloletnoj osobi.

- To nije bio portal koji čitaju široke mase ljudi, već blog na koji su morali doći oni koji su za nju bili zainteresovani - pravdao se. Iako je sud pokušao da proveri kolika je bila posećenost devojčinog bloga, policija te podatke nije uspela da dostavi. Blog je, očito, u međuvremenu ugašen.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Piše:
Net.hr/ Srbija Danas
07.03.2017. 12:38
Pogledajte više