"ŠTA PLIZ?!" Migrant se sakrio pod autobus kako bi ušao u Hrvatsku: Vozač ga IŠUTIRAO, pa rekao JEZIVE REČI (VIDEO)

19.10.2018. 18:22
Piše:
Srbija Danas/ 24sata.hr
Vozac / Izvor: Foto: Facebook printscreen/ 24sata
Jedan migrant je iz Bosne i Hercegovine pokušao da uđe u Hrvatsku preko graničnog prelaza Velika Kladuša tako što se uvukao pod autobus.

- Približavali smo se graničnom prelazu. Pre njega kratko smo se zaustavili. Dok smo stajali, jedan meštanin je vozaču rekao: "Neko vam se uvukao pod autobus" - ispričao je jedan od svedoka.

Vozači i putnici su neko vreme tražili skrivenog muškarca ispod autobusa. Kad su ga pronašli, izvukli su ga na put. Vozač ga je udario i psovao ga, prenosi 24sata.hr.

PRIZNAO da je silovao i BRUTALNO UBIO BUGARSKU NOVINARKU: Njegove reči na suđenju ZAPREPASTIĆE SVE!

Muškarac mu je odgovorio: "Pliz", na šta mu je vozač viknuo: "Šta pliz" i nekoliko puta zamahnuo rukom kao da će ga opet udariti, ali je od toga odustao.

U besu ga je povukao za kapuljaču na jakni. Ubrzo su se u sukob umešali ostali, podigli muškarca s zemlje i pomerili ga od ljutitog vozača, a on ga je uz povik "beži" i još psovki udario nogom u zadnjicu.

Hrvatskom huliganu Firiću vođa ŠKALJARSKOG KLANA dao čitulju?!

Pretpostavlja se da je reč o migrantu od oko 20 godina. Meštani su rekli da ih na području Velike Kladuše ima do 7.000 i da ovakvi pokušaji nisu retkost.

Niko nije pozvao policiju.

Zarili su mu ŠRAFCIGER u VRAT jer je PEVUŠIO u pekari! Ovo je mladić (29) koji je BRUTALNO UBIJEN u Banjaluci! (FOTO)

Pratite nas i na instagramu.

 

Piše:
Srbija Danas/ 24sata.hr
19.10.2018. 18:22
Pogledajte više