STRAVIČNA NESREĆA u Splitu! Tinejdžer divljao BMW-om, pa se zakucao u "mercedes": Ubio sebe i četvoro teško povredio!

21.10.2018. 11:01
Piše:
Srbija Danas/Srna
hrvatska policija / Izvor: Profimedia/ilustracija
U teškoj saobraćajnoj nesreći jedna osoba je izgubila život, dok su četiri osobe teško povređene kada je automobil marke BMW nekontrolisano udario u auto koji mu je dolazio u susret

Devetnaestogodišnji mladić preminuo je nakon što je teškoj saobraćajnoj nesreći u Splitu zadobio povrede opasne po život, dok su četiri lica povređena.

HOROR! Prekid saobraćaja na pruzi ka Zagrebu: Voz sa 68 putnika ISKOČIO iz šina

Lekari su sinoć uspeli da reanimiraju devetnaestogodišnjaka, koji je vozio "BMV", ali je on preminuo tokom noći u splitskoj bolnici, javili su hrvatski mediji.

Još dva lica su teško povređena, od kojih jedan mladić ima povrede opasne po život, dok je dvoje zadobilo lakše povrede.

hrvatska policija / Izvor: Profimedia/ilustracija

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 20:00 časova u Ulici Put Supavla, učestvovali su automobili "BMV", "Mercedes" i "Fijat punto".

Hrvatska javnost ostala zaprepašćena slučajem samoubistva: Dve SESTRE s rančevima punih kamenja otišle u SMRT!

Uviđajem je utvrđeno da je nesreću izazvao devetnaetogodišnji mladić koji je zbog neprilagođene brzine prešao preko duple linije i udario u "mercedes" koji je dolazio iz suprotnog smera. Usled udara, "mercedes" se zarotirao i udario u "fijat punto".

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

 

Piše:
Srbija Danas/Srna
21.10.2018. 11:01
Pogledajte više