STRAVIČNO UBISTVO TRESE SRPSKU: Ženu napao s leđa, najmanje tri puta PUCAO U NJU, pa je ZAKLAO

19.05.2018. 18:24
Piše:
Srbija Danas/Avaz.ba
Policija / Izvor: Profimedia
Dozivala je pomoć, ali se sve odigralo veoma brzo tako da nesrećnoj ženi nije bilo spasa

Na lokalnom putu u Donjem Potpeću kod Srebrenika juče je oko 9 sati ubijena 49-godišnja Zineta Vranjkovina, a za ovo stravično ubistvo sumnjiči se 71-godišnji Zajko Numanović iz Brezja kod Srebrenika.

Kako ističe Admir Arnautović, portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona, na osnovu pronađenih čaura i informacija prikupljenih na mestu zločina, Numanović je u žrtvu ispalio najmanje tri metka, a koristio je i nož, kojim joj je nanio povrede u predelu vrata.

Prema informacijama sa mesta događaja, Zajko je presreo Zinetu na lokalnom putu u blizini njene kuće, napao je s leđa i oborio u kanal pored puta.

Nesrećna Zineta borila se nadljudskim naporima za život i pokušavala se otrgnuti iz ruku napadača, ali u tome, nažalost, nije uspela.

NOVI DETALJI: Mirjana je ZADAVILA SVOJU BEBU, kao motiv navela MUŽA, a onda SRAMNO PRAVDALA ZLOČIN

Dozivala je i pomoć, ali se sve odigralo veoma brzo tako da nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Ubica je pobegao i sklonio se u jednu njivu na obližnjem brdu, gde je, navodno, pretio da će izvršiti samoubistvo, ali su ga policajci Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona ubrzo pronašli i uhapsili.

Mirjana priznala kojim PREDMETOM i KAKO je UBILA sopstveno dete: POTRESNI DETALJI iz ISTRAGE

Kobnog jutra, Zineta je krenula na pijacu u Gradačac, ali ju je samo 200 metara pre autobuskog stajališta presreo Numanović i hladnokrvno je ubio.

Piše:
Srbija Danas/Avaz.ba
19.05.2018. 18:24
Pogledajte više