Uhapšen Mario Milošević na Kosovu!

18.07.2018. 20:48
Piše:
Srbija Danas/Vijesti.me
Policija/ilustracija / Izvor: Profimedia/ilustracija
Za njim je bila izdata poternica

Mario Milošević (38) uhapšen je na Kosovu, saopšteno je iz Uprave policije. Kako je saopšteno, na Kosovu je lišen slobode i Đ.P. (31) iz Nikšića, koji je bio u društvu Miloševića, a koji je pobegao 3. jula 2018. godine iz medicinske ustanove gde je izdržavao kaznu zatvora zbog krivičnog dela otmica u sticaju sa krivičnim delom iznuda u pokušaju, izvršenog 15. septembra 2015. godine u Kotoru.

- Uspešnom i efikasnom saradnjom službenika Uprave policije i policije na Kosovu danas je realizovana zajednička akcija i lišen je slobode M.M. za kojim je bila raspisana poternica od strane NCB Interpol Podgorica zbog krivičnog dela teško ubistvo počinjenog na štetu R.Đ. Takođe u ovoj akciji slobode je lišen i Đ.P. koji se nalazio u bekstvu, a koji je prilikom hapšenja posedovao llične isprave na ime drugog lica. Prilikom hapšenja M.M. je bio naoružan, dok je daljim pretresom ovih lica pronađeno oružje i opojne droge - saopšteno je iz Uprave policije.

Milošević se od strane crnogorske policije, osim osnovane sumnje da je počinio ovo kriivčno delo, potražuje zbog indicija koje ukazuju na sumnju da je učestvovao u više likvidacija počinjenih na teritoriji Crne Gore koje su posledica sukoba organizovanih kriminalnih grupa, a što će biti predmet daljih policijsko tužilačkih aktivnosti u smislu obrade i dokazivanja.

Piše:
Srbija Danas/Vijesti.me
18.07.2018. 20:48
Pogledajte više