UŽAS NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Beživotno telo pronađeno u moru kod Ulcinja

01.07.2018. 15:33
Piše:
Srbija Danas/Novosti
more / Izvor: Profimedia/ilustracija
Beživotno telo za sada nepoznate muške osobe pronašli su ribari u nedelju oko podne, u moru, kilometar od desnog ušća Bojane

Beživotno telo za sada nepoznate muške osobe pronašli su ribari u nedelju oko podne, u moru, kilometar od desnog ušća Bojane. Ulcinjski ribari uočili su telo da pluta na pučini i obavestili Upravu pomorske sigurnosti (UPS).

Direktor Uprave pomorske sigurnosti Safet Kočan potvrdio je da su službenici UPS obavešteni i telo je dopremljeno do Ulcinja.

Po nalogu tužioca izviđaj je uradila ulcinjska policija. Prema saznanjima Novosti, naloženo je da se telo uputi na obdukciju i da će uviđaj izvršiti službenici ulcinjske policije, nakon čega će tijelo biti upućeno na obdukciju.

- Obdukcija će utvrditi uzrok smrti i identitet osobe - kazao je Kočan.

Crnogorska policija / Izvor: Profimedia/ilustracija

Podsetimo, pre sedam dana u morskim talasima u blizini ušća desnog rukavca reke Bojane nestao je Nikšićanin Marko Mutić. Odmah po obaveštenju o nestanku mladića, Uprava pomorske sigurnosti je sa dva plovila pretraživala teren od ušća do rta Đerane.

Tih dana bile su veoma jake struje. Istog dana kad je nestao Nišićanin, naspram Velike plaže meštani i ribari spasili su iz ustalasalog mora i njegovog sugrađanina Dragana Baćovića.

Mladići su kako se pretpostavlja bili zajedno u vodi pre nego ih je morska struja odvukla daleko od obale.

Piše:
Srbija Danas/Novosti
01.07.2018. 15:33
Pogledajte više