ZAIGRAO SE SA PENISOM - MORALI DA REAGUJU VATROGASCI! Dr Predrag šokiran - koristili i električnu testeru

11.09.2021. 21:47
Piše:
Srbija Danas/24sata.hr
Hrvatski vatrogasci / Izvor: Foto: Youtube/Printscreen/CROPIX
Neuobičajen slučaj dogodio se u Puli, u Hrvatskoj, nakon što je jedan muškarac čije ime nije objavljeno uspeo da zaglavi svoje genitalije u debelom, metalnom prstenu.

Bizaran slučaj oslobađanja genitalija stisnutih prstenom u četvrtak na hitnom odeljenju pulske bolnice dobio je srećan kraj. Nakon višesatne borbe s prstenom, lekari su njegovu muškost napokon oslobodili "okova".

TEŠKO POVREDIO DETE TUPIM PREDMETOM! Priveden muškarac (47) zbog nasilja - sve zbog kante za đubre

TEŠKO POVREDIO DETE TUPIM PREDMETOM! Priveden muškarac (47) zbog nasilja - sve zbog kante za đubre

"KO TEBE ŠTA PITA?!" Dodik žestoko odgovorio Biseri Turković - tvoji preci su KLALI SRBE

"KO TEBE ŠTA PITA?!" Dodik žestoko odgovorio Biseri Turković - tvoji preci su KLALI SRBE

"SVAKO JE DOBRODOŠAO, ALI BEZ PIŠTOLJA" Vladimir Mandić odreagovao na akciju srpske policije nad sinom Zdravka Krivokapića

"SVAKO JE DOBRODOŠAO, ALI BEZ PIŠTOLJA" Vladimir Mandić odreagovao na akciju srpske policije nad sinom Zdravka Krivokapića

Prema pisanju hrvatskih medija, muškarac srednjih godina s grčem na licu došao je u prostorije Hitne pomoći i objasnio kako trpi jake bolove.

U ovom nezabeleženom slučaju čak su intervenisali pulski vatrogasci, koji su na kraju oslobodili muškarcu intimne delove tela od seksualne "naprave", a poznati urolog, doktor Predrag Mamontov, na kraju je spasao celu stvar.

Zbog zaštite pacijenta lekar nije hteo da govori o slučaju.

- Ne bih komentiarisao taj slučaj zbog zaštite pacijenta - kratko je rekao za medije i zahvalio se.

Ovu bizarnu situaciju potvrdio je i šef pulskih vatrogasaca Ivica Rojnić. Rekao je da nije bilo nimalo smešno i da je satima trajala borba za spas penisa nesrećnog muškarca.

- Intervenisala su dva vatrogasca, koji su nakon pola sata uspeli da oslobode muškarca od okova i od bolova koje je trpeo satima - rekao je Rojnić.

Prema nezvaničnim saznanjima, taj prsten bio je debeo oko dva santimetra, a da li je povređeni muškarac u trenutku stavljanja prstena bio sam ili u društvu - nije poznato.

- Naše vatrogasce tog dana pozvala je Hitna pomoć. Nama to ne izaziva nikakvu veliku pompu jer se mi inače, osim svojim primarnim poslom, bavimo skidanjem raznih prstenja i sličnog budući da medicinski alati, zbog izrazito tvrdog materijala od kojeg su (kao na primer ovaj) izrađeni, teško mogu da skinu takav prsten standardnom bolničkom opremom - kaže Rojnić.

- Radili su priručnim alatima, a među njim je električna i kružna testera ili dremel, kojim se inače rade gravure. Taj alat podseća na zubarske bušilice, ali je ipak malo veći. Takvi alati prilagođeni su i za upotrebu na prstima, ekstremitetima, pa tako i na tom vrlo osetljivom mestu, jer ima manju brzinu i manje se zagreva. Vatrogasci su spomenutim alatom prerezali taj tvrdi prsten i oslobodili muškarčev "ponos". Inače se njime uspešno skidaju razni predmeti od metala, a istovremeno postoji manja mogućnost od povrede pri upotrebi takvih alata - rekao je Rojnić.

S druge strane, dodao je, plemeniti materijali mogu se skinuti nekakvim medicinskim klještima ako su tanji, a ako je to čelik ili nešto tvrđe, onda na scenu stupaju vatrogasci. Kod takvih i sličnih slučajeva na teren izlaze dva vatrogasca. Ovaj su prsten sekli oko pola sata, a spašavanje su ipak odradili stručnjaci, vrhunski lekari.

- Mi smo svoj posao obavili u što kraćem roku, kao i uvek, bez obzira na okolnosti - objasnio je na kraju šef vatrogasaca Rojnić.

Prema nezvaničnim saznanjima portala 24sata.hr, muškarac čak 18 sati trpeo bolove i čekao, vero verovatno jer mu je bilo neprijatno da ide kod lekara. Kad je bol postao neizdrživ, otišao je po pomoć.

Piše:
Srbija Danas/24sata.hr
11.09.2021. 21:47
Pogledajte više