Zakuvalo se u Vasojevićima: Crnogorci u klinču zbog GUZE Sandre Afrike!

10.07.2018. 09:48
Piše:
Srbija Danas/Alo
Sandra Afrika nastupa u Crnoj Gori / Izvor: SD/ilustracija
Neslaganja među opštinarima o nastupu provokativne pevačice

Pašće krv zbog Sandrine guze! U okviru proslave Dana opštine Andrijevica, 17. jula (dan ustanka u tom delu Crne Gore protiv fašista u Drugom svetskom ratu), trebalo bi da nastupi i srpska pevačica Sandra Afrika, koja će na ime honorara inkasirati 5. 000 evra.

Upravo su zbog toga zaratili opozicija i predstavnici vlasti u toj crnogorskoj opštini, koju predvodi DPS Mila Đukanovića.

- Saznanje da će estradna umetnica Sandra Afrika, čiji su određeni spotovi zbog neprimerene i provokativne sadržine zabranjivani za maloletnike, biti glavna zvezda proslave Dana opštine u Andrijevici predstavlja pravi skandal - navodi Vesko Raketić, predsednik andrijevačkog odbora Demokratskog fronta.

Njegov partijski kolega Branko Kastratović smatra da najavljeni nastup Sandre Afrike u sklopu obeležavanja Dana opštine, kako navodi, vređa ljudski razum i pokazuje da se u Vasojevićima trenutno živi kao u najnerazvijenijim afričkim zemljama.

Sandra Afrika / Izvor: Srbija Danas

S druge strane, iz lokalne uprave niko nije hteo da bilo šta komentariše u vezi sa nastupom Sandre Afrike, ali Marko Vukić, vršilac dužnosti direktora Centra za kulturu, kaže da u celoj priči nema ničega spornog, već da neko samo zlonamerno želi da politizuje slučaj.

- Ona će nastupiti prilikom otvaranja turnira u malom fudbalu na stadionu malih sportova. Taj događaj nema direktnu vezu sa Danom opštine, iako zlonamerni pojedinci žele tako da predstave - kaže Vukić.

 

Piše:
Srbija Danas/Alo
10.07.2018. 09:48
Pogledajte više