ŽIVOT MELANIJE TRAMP NAKON INAUGURACIJE: Prijatelji otkrili šta se promenilo i zašto je prva dama OČAJNA

16.02.2017. 14:33
Piše:
Srbija Danas
Melanija Tramp / Izvor: Profimedia
Melania je nesrećna sa svojim životom, tvrdi izvor blizak porodici

Američki predsednik Donald Tramp odmah je nakon inauguracije počeo koristiti sve dostupne moći izvršne vlasti. S druge strane, njegova supruga Melanija Tramp se muči sa novostečenom ulogom prve dame. 

- Ovo nije život o kojem je sanjala. Donald je o njemu sanjao, rekao je FIlip Blok, stilista i porodični prijatelj Trampovih i dodao: 

- Ako ćemo iskreno, treba s time izaći na kraj.

Od trenutka kada je Donald Tramp izabran i inauguriran, Melanija je neretko bila predmet šala američkih talk-show voditelja i razlog za bojkot događaja.

TRAMP OBEĆAO NEMOGUĆE? Pozvao Izrael da OBUSTAVI izgradnju naselja, Palestince da se oslobode MRŽNJE! (FOTO)

Džimi Kimel se našalio da je Melanija 'zarobljena poput Zlatokose'. Naime Melanija se nije sa mužem preselila u Belu kuću kako bi njihov sin Baron (10) završio školu koju trenutno pohađa.

Takođe, Melanija Tramp je tužila britanski dnevni list Dejli Mejl zbog klevete pa se našla na udaru zbog teksta tužbe u kojem tvrdi da napisi novina štete njenoj 'unikatnoj prilici da pokrene komercijalni brend za široku publiku. Mnogi su te njene tvrdnje interpretirali kao nameru da naplati činjenicu mandat njenog muža.

Lavina kritika s kojima se mora svaki dan suočavati za Melaniju je postala prevelika.

- Melania je nesrećna sa svojim životom, tvrdi izvor blizak porodici. 'Očajna je'.

Melanija Tramp / Izvor: Profimedia

Melanija je od inauguracije većinu svojih dana provela u svom luksuznom apartmanu u Njujorku. Inače privatna Melanija sada se, čini se, još više skriva od očiju javnosti. Radi poređenja, Mišel Obama je tokom prve nedelje prvog mandata Baraka Obame u Beloj kući priredila zabavu za zaposlene pa je deo javnosti mogao videti i kako će živeti prva porodica.

Prema izvoru bliskom porodici, Melanija ne izlazi iz stana čak ni na nagovor sina Barona. Pre inauguracije Melanija je sama vodila Barona u školu, ali sada to čini Tajna služba budući da ispred Tramp Tovera građani protestuju gotovo svaki dan.

Melanija je ipak nekoliko puta napustila svoj apartman kako bi izvršavala poslove koje tradicionalno radi prva dama. Početkom februara Melanija je sa svojim mužem primila japanskog premijera Shinza Abea i njegovu suprugu Akie na imanju Mar-a-Lago na Floridi.

- Nemojte dopustiti da vas njen osmeh zavara, tvrdi izvor blizak obitelji. 'Ona mrzi to.'

Doduše, neki drugi izvori koji su bliski s Melanijom tvrde da je 'sasvim sretna u svojoj trenutnoj ulozi te da podržava svog muža i porodicu na svakom koraku'.

Piše:
Srbija Danas
16.02.2017. 14:33
Pogledajte više