Tuneli puni ODSEČENIH GLAVA SEKSUALNIH ROBINJA: Monstruozna poruka pred KONAČNI PORAZ DŽIHADISTA 

25.02.2019. 11:54
Piše:
Srbija Danas
Baguz / Izvor: Reuters
Povlačeći se iz poslednjeg uporišta u Siriji teroristi Islamske države ostavili su za sobom odsečene glave svojih seksualnih robinja kao jezivu poruku svetu i vojsci koja ih isteruje iz Baguza!

Vojnici britanske jedinice za specijalne operacije SAS svedoče da nikada neće zaboraviti monstruozne prizore koje su zatekli u tunelima koje su džihadisti iskopali ispod poslednjeg grada pod njihovom kontrolom na istoku Sirije.

Među obezglavljenim telima nesrećnih žena bilo je i ubijenih džihadista koje su, kako se pretpostavlja, komandanti Islamske države optužili za izdaju i likvidirali.

- U poslednjim časovima njihove borbe, kada je bilo jasno da su poraženi, džihadisti nisu znali za granice svireposti. Napravili su pokolj ovih mučenih žena kao konačni čin svoje izopačenosti i ostavili njihove glave iza sebe kao poruku nama kada uđemo u Baguz - rekao je jedan od pripadnika jediniceza britanske medije.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Glupi terorista hteo da fotka selfi, pa odneo celu ekipu u vazduh!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Glupi terorista hteo da fotka selfi, pa odneo celu ekipu u vazduh!

On je dodao da su jezivi prizori koje su zatekli u mreži tunela podsećaju na scene iz filma Apokalipsa danas. Objasnio je i da je konačna bitka za poslednje iporište džihadista počela 9. februara i da je u prva dva dana ubijeno 37 džihadista, a 19 neprijateljskih pozicija uništeno.

- Među tim pozicijama je bio i glavni džihadistički operativni centar u džamiji u Baguzu koji je uništen 11. februara. Nakon toga teroristi su bili saterani u podzemne tunele, ali smo pomoću dronova uspeli da identifikujemo ulaze u njih - rekao je izvor iz SAS-a.

Više od hiljada civila je evakuisano iz Baguza što su džihadisti iskoristili za kupovinu vremena u podzemnim tunelima. Među evakuisanima je bilo i terorista prerušenih u žene, ali su otkriveni i uhapšeni. Čisteći mrežu podzemnih tunela jedinice SAS i SDF naišle su na mrežu nagaznih mina i povezanog eksploziva. Za uklanjanje tih zamki bilo je potrebno još nekoliko dana tokom kojih je ubijeno još 26 terorista Islamske države.

 

 

Piše:
Srbija Danas
25.02.2019. 11:54
Pogledajte više