OTIŠLO PREDALEKO: Bošnjaci prete Vučiću nakon najave posete Novom Pazaru

31.08.2016. 13:15
Piše:
Srbija Danas/Tanjug
Aleksandar Vučić u Srebrenici / Izvor: Srbija Danas
Nakon najave premijera Aleksandra Vučića da će otići u Novi Pazar i da "neće dozvoliti da Bošnjaci budu napadnuti", na portalima u Sandžaku pojavili su se komentari u kojima se "šalju opasne poruke" predsedniku Vlade Srbije.

"Vučiću, jesi li opet organizovao lažni napad, sam na sebe, kao što si to uradio u Srebrenici?", kao i "Samo, molim te, nemoj opet samog sebe" - neki su od komentara na portalima u Sandžaku.

GLAS AMERIKE: Srbija ne radi na destabilizaciji regiona!

Scene sa fudbalskog meča Novog Pazara i Crvene zvezde, pokušao da iskoristi i lider SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin, koji je za sve optužio državni vrh Srbije.

SKANDAL! Sulejman Ugljanin traži da Zvezda više ne igra USRED SRBIJE

- Ovo je novi talas šovinističke, rasne i nacionalne mržnje srpskih ekstremista prema Bošnjacima u svojstvu takozvanih Zvezdinih navijača, pod zaštitom državnih policijskih snaga. Aktuelna dešavanja su podvala državnog vrha - rekao je Ugljanin juče na konferenciji za štampu u Novom Pazaru.

MUAMER ZUKORLIĆ NA SVA ZVONA: FK Novi Pazar je centar KRIMINALA!

Ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je za beogradske medije da je sve dobilo nepotrebnu političku konotaciju.

OMEROVIĆ: Dobro što će Vučić posetiti Novi Pazar

- Što se tiče izjava Ugljanina, uvek možete da tražite razloge za svoju politiku i da izvlačite nešto u svoju korist, ali, to je uzaludan posao i kontraproduktivan - kazao je Ljajić.

Piše:
Srbija Danas/Tanjug
31.08.2016. 13:15
Pogledajte više