BILA JE PRIMORANA DA GLEDA UBISTVO SVOJE DRUGARICE: Devojčica (18) se pravila mrtva kako bi izbegla smrt

20.10.2021. 18:49
Piše:
Srbija Danas
Foto: The Sun printscreen / Izvor: Foto: The Sun printscreen
Muškarac je sa pertlama vezao tinejdžerima ruke za volan, pa zatim krenuo jednu od devojčica da nabada nožem. 

Elizabet (17) i Brendi (18) sreli su muškarca koji ih je zamolio da ga odvezu do njegovog doma. Ponudio im je 20 dolara i rekao da ne postoji drugi način da dođe do željene lokacije. Devojcice, koje su se vraćale iz škole, prihvatili su da odvezu čoveka, ali je 17-godišnja devojčica predosetila da nešto nije u redu.

Čovek je davao nelogične instrukcije i smernice vožnje. Zaustavili su kola i rekli mu da izađe iz auta.

U sledećem momentu, čovek je izvadio pištolj i rekao da nastave da voze. Muškarac je sa pertlama vezao tinejdžerima ruke za volan, pa zatim krenuo jednu od devojčica da nabada nožem. 

Elizabet je zadobila tri uboda - u vrat, leđa i glavu, a zatim je preminula zbog velikog krvarenja. Brendi je odvezao, pa je zatim s*ksualno zlostavljao više puta.

Obzirom da je nož pukao kada je ubio 17-godišnju Elizabetu, Brendi je krenuo da davi sa pertlama. Devojčica se onesvestila, kada je ubica pomislio da je mrtva, a zatim je bacio u reku. 

Ubica je stajao i gledao u telo devojčice kako pluta u vodi, pričao sam sa sobom i gađao kamenjem. Brendi je u tom trenutku bila svesna i znala je da ne sme da se okrene, kako jezivi ubica ne bi shvatio da je živa. Kada je otišao, devojčica je otplivala do obale, a zatim ju je prolaznik odveo u bolnicu.

Ubrzo je u lokalnoj policijskoj stanici stigla dojava žene koja je prijavila svog sina za ubistvo. Prijavljen je 27-godišnji Metju Vaka, koji je svom bratu od strica pokazao mesto gde je ubio devojku, a zatim je njegova majka pozvala policiju. 

Ubica je brzo uhapšen, a na svu sreću, 18-godišnja Brendi je preživela. 

Piše:
Srbija Danas
20.10.2021. 18:49
Pogledajte više